Hocam Arsenalin, Man. City nin bile oyunlarında sıkıntı var, artık dünyada oyuna 90 dakika hükmeden dominant takımların devri kapandı, belirli aralıklarla oyuna hükmedip skoru yakaladın yakaladın, yakalayamazsan gs, fb gibi olursun, artık küçük takımların oyuncu kaliteleri kötü olsa bile fiziksel direnme güçleri çok arttı, karşındaki takım ne kadar büyük olursa olsun, sahaya koyduğun fizik gücü ve direnme oranın fazlaysa oyunu bir şekilde bozabiliyorsun.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Savic'e yer açmak için Nwaiwu ön libero oynayabilir.
........ Nwaiwu ........
Bouchari - Oulai
Musti sol iç olabilir.
............ Oulai ...
.. Bouchari - Musti
Pina kafayı toplamazsa Ozan'ı sağ bek başlatabilir.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı FetişizmiYorum
-
-
Hocam Şikeciler Avrupa kupasında, İngilterede sahaya 17 yaşında çocuk sürdüler, bunu daha öncede farklı 2-3 isim ile de yapmışlardı, Y.Efe de oyunda.
Sen ne kupa maçlarında, ne farklı önde olduğumuz maçlarda bunu yapamadın, bunun sebebi korkaklık mı yoksa bizim Genco lar çok çok mu kötüler.Yorum
-
-
Ortasaha; Ozan sağbek
Solbek; Mustafa sol açık
On numara Muçi; sağ açık
Stoper Batagov; sol bek
Birader sen futbolu yeniden mi icat ediyorsun?
Milleti kendi mevkisinde oynatmamak için çorba yap desen bu kadar olmaz birileri denk gelir kendi mevkisine.
Taş gibi stoperlerin var uyum da yakalamış Savic niye sahada?
Pina'nın 2 maç mi kredisi var? Ozan daha fazlasını mı vaadediyor?
Batagov'dan sen ne olsun istiyorsun stoper disinda sahanin her yerinde gördük.
Bi kademe ötesi Onuachu'dan stoper Onana'dan 10 numara yapmak.
Neyi zorluyosun?
Savic israrinin sonucu da ortada. Yukardan aşağıya saçmalık silsilesi.
Kafa karman çorman.
#Dik oynaYorum
-
Gözümüzün önünde Avcı ya dönüştü adam. Oyunda gram mesafe katetmediktrabzonspor bir sevdadir...Yorum
-
Demek takımda hoca olsaydı şampiyondukKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :DYorum
-
Genclerden nefret eden eski efsanemiz ya yegeni yedekte olsa onu oynadird. Takim kendi becerikinle kazaniyor ft td degildir ayni okan gibiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)Yorum
-
Hocam tamam öyle ya da böyle galip geliyoruz ancak oyun olarak artık lütfen bize birşeyler göster. Avcı takımı şampiyon yapmasına rağmen bu oyun yüzünden kapı dışarı edildi yani kazanıyorsak sorun yok kafasından çık artıkYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum