Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha çok oyuncudan faydalanmaya çalış hocam. Visca'dan bile faydalan.
    . .
    . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
    . .

Yorum

• Eee ilk 10 haftayi goremez, ekim ayini kasim ayini goremez, hep basit takimlarla oynuyoruz diyen tayfa nerede. Galatasaraylilar Okan Buruk Trabzonun basinda olsa 10. sirada falan olurdular diyor. Besiktaslilar ise Senol Gunes totemi yapip Trabzonlu hocalarin kendi takimlarinda tuttugunu ve Besiktasta top oynamasinin da etkisiyle kendisinin de bir gun Besiktas ile yollarinin kesisecegine sampiyon olacaklarina inaniyorlar. Yine de Sikan ve U19 oyunculari ile oyuncu degisikligi konusunda problemleri var.

Yorum

• transfer islerine karısma hocam sen.

pek bilgili olmadıgın acık bu konuda

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Sana sadece Sikan konusunda saygı duymuyorum Sultan Tekke çünkü Muçi gibi elin oyuncusuna şans veriyorsun kendi oyuncuna şans vermiyorsun. Bu bile ona önyargılı olduğun anlamına gelir.

Yorum

• Ben sana artık güveniyorum hoca
              Sikan konusunda da vardır bir bildiğin diyorum
              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
              Beşirli/TRABZON

Yorum

• Hocam dualarla çık sahaya mütedeyyin biri olduğunu biliyorum. Allah yardımcın olsun. Seni seviyoruz. Her zaman dua ile çık. Trabzonspor bizim için takımdan daha fazla şeyleri ifade ediyor.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Yine aynı şeyleri yazıyor olacağım.

- Daha çok oyuncudan faydalanlanmalısın.
                    - Daha fazla oyun planın olmalı.
                    - Israrla bazı oyuncuları yanlış kullanıyorsun. İnadından vazgeç.

Alanya maçının tek suçlusu sensin. Eksikler bahane olur

. .
                    . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                    . .

Yorum

• Arif ve Muci nin menajeri akraban mı? Oulai niye cikiyor, cidden ne alaka merkezi çökertti tek hamleyle.

Sol kanada Mustafa yi koyuyor arkasina Arif, yaninda oturan Visca var bari onu sok Arif ne ya Arif ne?

Şans yoksa maç falan kazanamiyoruz bir halt oynattigi yok bu oyunla hedef maksimum 4. Sıra olur orası anlaşıldı.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• yine zor rakip yine puan kaybı. göreve geldi geleli bir tane zor maç kazanamaz mı insan. özellikle muçi denen tff 1.ligte bile oynayacak vasfı olmayan oyuncunun transferi başına çok iş açacak.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hocam Muçi yi oynatma lütfen sabır felan kalmadı artık, yok olmuyor bu kadar net belli leş bir topçu, Visca bundan 5 kat daha iyi.

Ortasaha düştüyse hocam sihirli değnek değmezse önlem alacaksın bu çok bariz, Ouali-Folcarelli denkleminde biri formsuz olursa ve stoperler beyinsiz olursa adamlar at koşturur bu belli, sen gidip önlem alacaksın.

Stoperde OKAY olamaz, olmamalı, olmayacak, bu çok basit bir denklem bunu çöz artık bu adamın biletini kes, fayda getirmiyor boşa yatırım yapıyoruz yerine deneyeceğin adam bundan kötü oynamayaz.

Çok duygusal bakmayacaksın bu işlerde hocam, bir kötü topçu 10 oyuncunun oyununu bozuyor, lütfen kalitesiz vizyonsuz takıma fayda vermeyeceği topçular deneyeceğine risk al, risk alarak kaybedersin en kötü zaten kaybedeceksin Okay ile.
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• arif ten ne gibi bir beklntisi vardı anlamadım. böyle olmuyor fatih tekke sahamızda alnaya ya 1 - 0 a yatarak seyirci çekemezsin. isterseni 61 kuruş yap bileti bu leş futbolou kimse izlemek istemez. ha leş futbolla 2-0 3-0 kanzaırsın kimse biş idemez amaartık bu golün üstüne yatma işinden biz 30 yıldır bıktık bıktık

Yorum

• İkinci yarının izahı yok. Tamamen mat oldu.

Yorum

• Oluk oluk sıçtı
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim