TÜRKIYE DE ONUN GIBI BIR KAPTAN VARMI BE! VARMI! EN KRAL KAPTAN ''BONUSSIMO'' FATIH TEKKE! YAKISIR BE SANA HELAL SENDEN BU SEZON HEM TRABZONSPORUMUZU SAMPIYON YAPMANI VEDE SENIN ''GOL KRALI'' OLMANI ISTIYORUM! O NASIL TOP TUTUS,NASIL ÇALIMLAR ALLAHIM HARIKA BIR OYUNCU FATIHIMIZ SENI SEYRETMEK BÜYÜK BIR ZEVK.BUNDAN SONRA INSAALLAH SERBEST VURUSLARIDA SEN KULLANIRSIN! GOLLERE DEVAM!!!! KIM TUTAR SENI!
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
samed hoca,Turgay hoca,Ziya hoca...hepsi takima bisiler kattilar muhakkak ama hepsi de hiç olmayacak zamanlarda ayrildilar..iste o anlarda hemen hemen herkes Trabzon artik düsüse geçer,dagilir diye düsündü,,ama olmadi..dagilmadik..bence bunun mimari Fatih Tekkedir..Trabzon bu durumundaysa ona çok sey borçludur..Yönetimde çikar çatismalari ugruna birbirlerinin ayaklarina kaydirmaya çalisanlar,,Fatih Tekkenin takimi ayakta tutmak için gösterdigi çabaya bakip utansinlar...
lütfen sadece fatihmi ben bu olayi hiç sevmiyorum trabzonda sadece fatih ile gökdeniz yok biz maç kazaniyosak sadece fatih degil bütün takima saygi duymaliyiz. yani fatih bir neferdir sampiyonluk yolunda
bir futbolcuda varolmasi gereken yeteneklerin hepsi var onda...bence türkiyenin degil dünyanin en iyi forvetlerinden bir tanesi....[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yorum