Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Murat Ocak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• murat iyi bir gençti.ama ankaragücünde bile oynayamıyor.ne iştir anlamadım
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Yaa bu cocugu harcayanlar utansinya. Ne oldu, bi ara milli takima yukselmisti bize geldi atesi sondu. Bence super bir futbolcu, ama Ziya Dogan varken harcanilmasi normal bir durum.

Yorum

• Murat ocak seneye kesin geri dönmeli celalettin ve keçeliden çok daha iyi hatta antalyadaki volkanıda izliyorum inanın murat çok daha iyi muratın şanssızlığı takımda sistem olmamasıydı

Yorum

• celaleddin ve keçeli denen ne oldukları bilinmeyen adamlar Trabzonspor da top oynuya da (oynadıkları belirsiz) murat ocak gibi bi yetenek başka takımlar da sürünüyo,gelinen bu durum utanç verici daha ne söylenir bilmiyom ama insallah murat ocak geri gelir.
          En son Sacit tarafından düzenlendi; 01.04.2007, 16:30.

Yorum

• kecelıden ii olduguna katılıyorum
            BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• Yaa gercekten inanilmaz bir durum. Bu takimda Mustafa Keceli, Celalledin ilk 11de oynuyo, Musampala, Murat Ocak, Marcelinho, vs. harcaniyo. Inanilacak durum degil ya. Ve Hala Ziyayi savunanlar var.

Yorum

• Murat'ın oynadığını gören var mı?Bizde daha fazla oynuyordu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Abtullahtan sonra bi sol bek gördük onuda sağolsun ziya hoca harcadı en iyi olduğu zaman kesik yedi ziya hoca formayı adil dağıtmıyor bide mustafa keçelide ne buluyor anlamıyorum adam denizlide süperdi bizde yok bize gelen adam futbolu unutuyor anlamadım pafta kadir diye bir sol açık var gs maçında izledim çok beğendim bence şans verilmeli
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abtullahtan sonra bi sol bek gördük onuda sağolsun ziya hoca harcadı en iyi olduğu zaman kesik yedi ziya hoca formayı adil dağıtmıyor bide mustafa keçelide ne buluyor anlamıyorum adam denizlide süperdi bizde yok bize gelen adam futbolu unutuyor anlamadım pafta kadir diye bir sol açık var gs maçında izledim çok beğendim bence şans verilmeli
                    bu yoruma ne denilirki her şeyiyle dosdoğru
                    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Ya bu murat iyi topçuydu keşke onun yerine keçeliyi gönderseydik. Zİya nerde iyi toçu var harçıyo. Sol kanatta iyi çalımlar atıyodu. onun futbol aşkınıda ziya öldürmüşütür.
                      Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• Yok be ne iyisi. Bizde iyi oynadığı 1 maç bile yok bence. vasat bi adam bile olsa ankaragücünde forma giyer, orda bile yedek. Geçen maçta 90. dakikada sokmuş hoca.
                        Uftin Karalardayım...

Yorum

• Ama mustafa keçeliyle kıyaslamaya kalkarsanız büyük futbolcu. )
                          Uftin Karalardayım...

Yorum

• murat bence süper ligin en iyi kanat oyuncularindandi adam savunma oyuncusu ama sahanin heryerinde oynuyordu ve bence cok da iyi oynuyordu. maalesef ts ankaraya verdi

kiralikmi gitti satilikmi?????
                            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Mustafa keçeli'ye "Sol kanatta nasıl futbol oynanır" dersi verebilecek biri
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mustafa keçeli'ye "Sol kanatta nasıl futbol oynanır" dersi verebilecek biri
                                Torpille futbol nasıl oynanırın kitabını yazmış adam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim