murat iyi bir gençti.ama ankaragücünde bile oynayamıyor.ne iştir anlamadım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Murat Ocak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
celaleddin ve keçeli denen ne oldukları bilinmeyen adamlar Trabzonspor da top oynuya da (oynadıkları belirsiz) murat ocak gibi bi yetenek başka takımlar da sürünüyo,gelinen bu durum utanç verici daha ne söylenir bilmiyom ama insallah murat ocak geri gelir.En son Sacit tarafından düzenlendi; 01.04.2007, 16:30.
Yorum
-
Murat'ın oynadığını gören var mı?Bizde daha fazla oynuyordu.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Abtullahtan sonra bi sol bek gördük onuda sağolsun ziya hoca harcadı en iyi olduğu zaman kesik yedi ziya hoca formayı adil dağıtmıyor bide mustafa keçelide ne buluyor anlamıyorum adam denizlide süperdi bizde yok bize gelen adam futbolu unutuyor anlamadım pafta kadir diye bir sol açık var gs maçında izledim çok beğendim bence şans verilmeliALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
bu yoruma ne denilirki her şeyiyle dosdoğruİlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbtullahtan sonra bi sol bek gördük onuda sağolsun ziya hoca harcadı en iyi olduğu zaman kesik yedi ziya hoca formayı adil dağıtmıyor bide mustafa keçelide ne buluyor anlamıyorum adam denizlide süperdi bizde yok bize gelen adam futbolu unutuyor anlamadım pafta kadir diye bir sol açık var gs maçında izledim çok beğendim bence şans verilmeli"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
murat bence süper ligin en iyi kanat oyuncularindandi adam savunma oyuncusu ama sahanin heryerinde oynuyordu ve bence cok da iyi oynuyordu. maalesef ts ankaraya verdi
kiralikmi gitti satilikmi?????*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
Torpille futbol nasıl oynanırın kitabını yazmış adam.İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa keçeli'ye "Sol kanatta nasıl futbol oynanır" dersi verebilecek biri
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

)

Yorum