murat bence süper ligin en iyi kanat oyuncularindandi adam savunma oyuncusu ama sahanin heryerinde oynuyordu ve bence cok da iyi oynuyordu. maalesef ts ankaraya verdi
murat kiralık verildiği zaman, müthiş bir şekilde geri dönecek diye düşünmüştüm.ama görünen o ki seneye lig A da bir takımda futbol hayatına devam edecek
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Fatih Terim'in Trabzonspor'a kazığından başka bir şey ifade etmiyor bu futbolcu bana. Bunun için Ali Güzeldal'a yazık ettik...
Ne alaka?Biz almasak İstanbul takımlarından biri alacaktı Şu kadroda banko oynar bana göre Ha neden gitti ?Kiki neden oynamıyor ?çoğu zaman Yattara?Celo nası banko topçu oluyor?Aliye yazık olmadı hatta onun için iyi bile oldu Kalsaydı oynayabilecek miydi ?Hayır
Ne alaka?Biz almasak İstanbul takımlarından biri alacaktı Şu kadroda banko oynar bana göre Ha neden gitti ?Kiki neden oynamıyor ?çoğu zaman Yattara?Celo nası banko topçu oluyor?Aliye yazık olmadı hatta onun için iyi bile oldu Kalsaydı oynayabilecek miydi ?Hayır
Aliyi bu takımda görmek için rüya görürsünüz artık sadece. Sezon sonu bakalım ali nereye gidecek. Bu lafımıda unutmayın... Ayrıca murat ocak bize kazıktır başlka bir şey değildir...
Murat Ocak kaliteli bir futbolcu istanbul belediyede 2 sene stoper mevkisinde oynadı yani sol bek oynamadı ama fatih terim onu sol ayaklı olduğu için ve orada oynayabileceği için 6-7 milli maçta oynattı çok da güzel oynadı en az volkan yaman kadar.
Ki Lazaroni bütün maçlarda oynattı Muratı hatta kazandığımız beşiktaş ve galatasaary maçlarındada ilk onbirde oynadı daha sonra ne oldu ise ziya celalettin ve mustafa keçeliyi oynatmaya başladı birçok maç oynamadı ankaragücünde de maalesef hikmet karaman denen egosu yüksek adam tarafından dogru dürüst oynatılmadı o zamn neymiş
1.Gelecek vadeden oyuncuyu adam gibi hocaya teslim edeceksin örnek Ersun Yanal-Arda Ertugrul Saglam-Özgürcan-Tayfun-Ugur
2.Kadronda 30 yaşındaki Mustafa keçeli varken Murat Ocak gönderilmez
3.Murat Ocak geri gelmeli ama sol beke Wederson Transferi yapılıp oradaki rekabet artırılmalı
murat ocak kardeşim hiç moralini bozma sen bu takımda sol bek oynayacak adamsın ...eger alınırsa altaydan sancak ile beraber bu işi götürüsünüz ...celo veya keceli ile bu iş olmaz .. senin iyi olman lazım
benim bu adamdan hiç umudum yok çünkü bu adamı ziya sol bek oynatacak ve orda hiç başarılı değil..burdayken çok maçını izledim adamda kademenin K si yok..eğer oynarsa sol açık oynar..
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum