Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Murat Ocak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kiralik olarak verildi dimi yoksa cok sinirlenirdim. Muratin Cikislari mukemmeldi.

Yorum

• sezon başından beri en iyi oyuncularımızdan biriydi gönderilmesi büyük hata...

Yorum

• muratin yerine keceli verilseydi daha iyi olurdu ama onunda gitmesi iyi oldu, onunda bizde oynayacagi yoktu..
        İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mustafa Keçeli varken neden Mustafa verildi anlamıyorum...
          arkadaşımıza katılıyorum murat ın defansif özellikleri mustafa göre daha iyi mustafa dan bek olmaz

Yorum

• Geri dönüşü muhteşem olacak dört gözle bekliyorum

Yorum

• inşallah dönersin
              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• gereksiz bir transferdi zaten... iyi bir celo hepsindir iyidir, ayrıca oraya cağdaşı monte etmek daha mantıklı.. musa-risp-stepanov-cağdaş dörtlüsü, mantalite ve direnç açısından iyi olabilir, ama defansif yönü daha güçlü olsun denirse, sağbek başka bir isim olabilir..
                Girls from your city

Yorum

• Daha önce 1.5 yıllığına kiralandığı söylenmişti ancak Serhat Akçay sezon sonuna kadar diye açıklama yaptı...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• sildim..........................................
                    En son arzu61 tarafından düzenlendi; 06.04.2007, 21:42.

Yorum

• Resimde iyi cıkmı$
                      Gönlüde güzel olur

Yorum

• İlk olarak mutrup tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gereksiz bir transferdi zaten... iyi bir celo hepsindir iyidir, ayrıca oraya cağdaşı monte etmek daha mantıklı.. musa-risp-stepanov-cağdaş dörtlüsü, mantalite ve direnç açısından iyi olabilir, ama defansif yönü daha güçlü olsun denirse, sağbek başka bir isim olabilir..
                        arkadaşım gözlük kullanıyosan değiştir numarası yükselmiş anlasılan

murat oynadıgı her mac gercekten cok iyiydi özellikle hücum yönü cok daha fazla

cellalettine gelince bir tek ilk geldiği sezon vasatın üstüne cıktı onun dısında takımın en kötüsüydü

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşım gözlük kullanıyosan değiştir numarası yükselmiş anlasılan

murat oynadıgı her mac gercekten cok iyiydi özellikle hücum yönü cok daha fazla

cellalettine gelince bir tek ilk geldiği sezon vasatın üstüne cıktı onun dısında takımın en kötüsüydü
                          murat ocak ın adam geçmesi süper bir yeteneği ayrıca pozisyon almasını bilio murat genç ve çok yetenekli 105 tane celaleddin eder kötü oynadı diyen futboldan anlamıodur o kadar maçını izledim takımda en verimli oyunculardan biriydi
                          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• murat ocak gibi sol bek veya sol açık oyuncusu az bulunur adam eksiltmesi ve ortaları yeter zaten seneye geri gelsin ve bizi celaleddinden keçeliden kurtarsın

Yorum

• İlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              murat ocak gibi sol bek veya sol açık oyuncusu az bulunur adam eksiltmesi ve ortaları yeter zaten seneye geri gelsin ve bizi celaleddinden keçeliden kurtarsın
                              sezon sonu trabzonspor da sen merak etme abi
                              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• inşallah abi ziya hoca onun yerine keçeliyi yollasaydı bunları konuşmazdık bile ama
                                inşallah bu çocukla ilgili bi yanlış yapmazlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim