Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski TD: Sebastiao Lazaroni

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu adam koyun çobanı bile olamaz isteyen üç tane koyun versin denesin bakalım

Yorum

• Adam maçı tirbündeki seyirci gibi izliyo.Sadece çekirdeği eksik.

Yorum

• Bu kadroyla iş yapamamak gerçekten çok zor olmalı... büyük bir gayret sarfediyor galiba

Yorum

• yattara sayesinde hala gorevde, suadama verilen paralara yazik..aslinda macta cekirdek paketlerini atmak lazim suratina, belki utanir..adam sanki raki masasinda,oyle izliyor maci..oyuncu degisiklikleride facia..allah bildigi gibi yapsin seni..

Yorum

• Sen olmasan şu takım daha iyi top oynar!!!Go home Lazaroni!!!

Yorum

• Allah rızası için düş yakamızdan.
              elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
              legends never die ...

Yorum

• Yattara sağ açık___Önce forvette başladı, sonra sol açıkta devam etti.
                Szymek ön libero___Mr. Lazaroni bu sefer sol açık oynatmadı, sağ açığı uygun gördü.
                Ferhat ön libero____O'nu sağbek yaptı.
                Hasan-Hüseyin'in tek başlarına saatli bomba etkisi yaptığı malumken ikisini yan yana oynattı
                61'i nerde oynattı?O'nu çözemedim.
                Lazaroni takıma hangi anlayışı benimsetmeye çalışıyor, ne oynatmak istiyor?Bunu hiç anlayamadım.
                Takım 3 pası üst üste yapamazken kenardan taraftarın maçı izlediği gibi maçı izledi.

Sanırım Lazaroni'nin tazminatı gayet yüklü ve kendisini kovdurmak için elinden geleni (takımı sabote dahil) yapıyor.NOKTA!!!
                En son Misafir tarafından düzenlendi; 25.08.2006, 00:17.

Yorum

• yaw bu adamı çözemedim...enterasan biri..acaba yeni bi kurgu mu düşünüyo..kaleci tolgayı sağ bek olarak oynatırsa şaşırmam
                  BİR CÜMLE KURAMAYACAK KADAR KISA, BİR KELİMEYLE TARİF EDİLEMEYECEK KADAR UZUNUM!!

Yorum

• Takıma "çıkın sahaya ne yaparsanız yapın" desen bundan fazla oynar gibi geldi bana dün..

@LORDOFLU
                    Kaleci Tolga sağ bek değil forvet, idman maçlarına bakabilirsin.. Golü bile var.
                    BORDO MAVİ

Yorum

• ben anladım ki bu adam hayat adamı bu antremanlarda oyuncularla toplanıyor mangal partisi veriyor adamar diyor çalışaım aman be çalış çalış nereye kadar sahada istediğinizi yapın nasıl olsa alıyorsunuz paranızı diyor kesin ya yok sa insan hiç değilse şut çalıştırır ya
                      işkenaz

Yorum

• yok abi biz ne desek boş. lazoroni hayatta istifa etmez. öyle gözükmüyo.

Yorum

• Bu adamı sahanın yanında oturarak görünce çıldırıyorum. hele o gıcık bakışları. Göbeğinden hiç bahsetmek bile istemiyorum. Trabzonumuın teknik direktörü bu olmamalı. Apoelle son oynanan maçtan memnunmuş. Maçı aldık ama ben o maça kaybettik gözüyle bakıyorum . Nasıl iştir anlamadım. gitsin artık
                          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Bu Adam şaşııııı Bakıyor ...........

Yorum

• Ondan mı acaba Yattaranın oynayışını görmüyor
                              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Biz Vaho'yu korkak futbol oynatıyor diye eleştirip gönderirken bu ondan beter çıktı.Bu futbol anlayışı ile Trabzon'da fazla barınamaz.

10 üzerinden 1
                                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim