Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski TD: Sebastiao Lazaroni

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sunu bilin ki trabzonzonspora gelmiş en iyi teknik direktör halilodzictir ama bu taraftar anlamaz o ayrı
    vahid gitsin der lazoroni gelir o gitsin der

Yorum

• diyecek bişi bulamıyom valla .Allah belanı versin yeter heralde
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Allah aşkına git hoca uçak biletini ben alcam.

Yorum

• Yeter artık yeterrrrrrrrrrrrrrrr. Hangi zihniyet YATTARAYİyedek çıkarır? Niye yedek çıktı acaba, apoel maçında Yıldız olduğunu kanıtladığındanmı? girer girmez aradan 1 dakika geçmeden asist yapar diyemi? yazık ulan yazık... Allah kahretsin , kandil günü , ağlamadığımız kaldı. Bu maçı alsak nolurdu berabere kalsak nolurdu.... ne farkeder? Bu gidiş gidiş değil. Yattara yı oynatmıyorsun, neden? cewabı sudur DEFANS YAPMIYOR ulan allah kahretsın, bı adamında defans yapmasın herıf forwet zaten.kac kişi onu tutmaya calısıyor. gökdenız yapıomu defans , hüseyin yapıomu onuda geç asıl mewkısı olan fatih ne bok yiyo. adamı oyuna alıyorsun 1-0 gerıdeyken günah kecısı yapıosun kurtaramadı. ulan yattara gırınce hertop ona atıolardı. madem ole basında alsana buadamı. YATTARA Full oynasın barı ole yenılelım. bıseler yapıp yenılmıs oluruz. serefımızle.... böyle teknık dırektorunde yonetımınde.... Yattara sanada yazık olum. bu maçta bi sen oynadın bi murat ocak. gerçi sen her maçta kralsın. Fatih Tekkeyle sen wardın onu sattılar. senide satar bunlar...
          Satarlar, yakında bizide satarlar.... Yazıklar olsun. yeterrrrrr daaa yeterrr.
          Belki yönetim, belki teknık dırektor, belki çoğu futbolcular için çok önemli değil maç alıp wermemiz ama buralarda kaç insan acı çekiyo, ruhu can çekişio, kaç can gitti busewdada,daha fazla gitmesin artık...
          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Lazaroni gitmelisin. kendinede bizede ettiğin eziyet yetmedimi.
            Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
            Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
            N.F.Kısakürek

Yorum

• Bende şimdilik beğenmiyorum ama istifa sesleri biraz erken değilmi arkadaşlar. Adam sadece 4 maç oynadı bence en azından 5. haftaya kadar beklemiliyiz.

Yerine bence kesin bi Türk hoca gelmeli. Hüsnü olmamalı. Samet Aybaba, Ziya Doğan olmalı. KEŞKEEEE vaktinde Ersun Yanal alınsaydı Halilhodziç yerine. Ben baştan beri bunu diyorum. Ersun Yanal 1 yılda Vesteli ne yaptı? O gelseydi şimdi ne Halilhodziç dönemini ne Lazaroni dönemi yaşamak zorunda kalırdık!!!
              En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 21.08.2006, 03:54.

Yorum

• topyekun destek

Bundan bir sure once ligler baslamadan bir televizyon kanalinda yapilan transferler ve kluplerin durumu hakkinda degerlendirme yapan bir programda Ali Sen in soyledigi bir kac cumle aklima geliyor. Trabzonspor ve yeni hocasi hakkinda telaffuz ettigi ilk cumle " Klupleri hocalar degil baskanlar sampiyon yapar. Lazaroni ye kefilim" dir. Turkiye Futbol liginde donen dalaveralari en iyi bilenlerden biridir Ali Sen. Gecmise baktiginizda 96 senesinde dunyanin en iyi hocalarindan birinin calistirdigi Fenerbahce takimi oynadigi kotu futbola ragmen o senenin gonullerin sampiyonu olan Trabzonsporu son haftada gecip sampiyon oluyor. Mansetlerde Ali Sen. Ayni sekilde Aziz Yıldirim yuklu miktarda parasiyla yonetime geliyor ama para, teknik direktorleri ve kaliteli futbolculari fayda etmiyor ve uzun bir sure sampiyon olamiyor. Ta ki Ali Sen ile ittifak kurup isin raconunu ogrenene kadar.
                Su an icinde bulundugumuz durumda bunun bir benzeri. Son Trabzonspor başkanlık secimlerinde bende oy kullanmak uzere oradaydim. Baskanimiz Nuri Albayrak ezici ustunlukle baskan secildiginde eski ve yeni baskanlar el ele verip tribunden beraberlik mesajı verdiginde eski yoneticilerin yuzundeki ifadeleri gormenizi isterdim. Yeni yonetim istenmedi. Onceleri baskanimizin Oflu olmasi sorun oldu. Sonralari baskanimizin siyaset ve siyasetcilerle yakin iliskileri sorun oldu. Bunlar kullanilarak karsi cephe olusturuldu. Yeni yonetim tecrubesiz olabilir. Ama su bilinmelidirki sorun olarak gosterilen bu nedenler bir silah olarak kullanilabilir. Fenerbahcenin basbakani kullanarak gecmis donemlerde nasil avantaj sagladigini hepberaber gorduk.
                Aziz Yıldırım-Ali Şen dayanismasinin bir benzerini Trabzonsporda da gormek istiyorum. Eski yoneticlerin yeni yoneticilere destek olmalarini ve yol gostermelerini bekliyorum. Baskanimizda para var guc var bunlarida dogru zamanda dogru yerde kullanacagina inaniyorum. Ama yonetim yanliz birakilmamali.
                Fenerbahce futbolun "F" sinden anlamayan Dauma ragmen baskan sayesinde sampiyon oldu. Gectigimiz sezon Galatasaray yotecilerin oynadigi senaryo ve futbolculari kamcilamalariyla sampiyon oldu. İş bence teknik direktorde degil yonetimde bitiyor. Dunyanin en iyi Teknik Direktorunude getirsek mevcut durumun degisecegine inanmiyorum ben
                Cok iyi bir kadromuz olduguna inaniyorum. İstekli ve birşeyleri basarmaya hazir bir yonetimimiz var. Klüpte para var, futbolcu var, istek var, hırs var, arzu var. Tek eskik topyekun destek. Topyekun birlik olursak tek yumruk olursak o zaman rakiplerin kafasina balyoz gibi ineriz. Gucumuz karsisinda kimse duramaz.

Saygilar.
                eskiden trabzonspor maçlarını izlemekten sıkılırdım çünkü hep rakip kaleciyi izlerdik
                (TURGAY ŞEREN)

eskiden avni akerde korner kullanan takım kendini başarılı sayardı.(RIDVAN DİLMEN)

Yorum

• halilhodziçin en büyük yanlışı oyuncu seçimleriydi bu ondan da beter çıktı

Yorum

• fm oyununda lazaroni

bu bizim hoca fm diye bir oyun var her futbol hastası bilir.bu oyunun editöründe bile yok.nerden bulup getirdiniz bunu.ali şen yolladı diyorlar.bu ne kadar gerçek.eğer gerçekse helal olsun takımın hali belli ligde 16. ve 1 beraberlik 2 mağlubiyet.tebrikler
                    üç büyük var;bir de en büyük var!!!

Yorum

• rum takımına elenmeyı mı beklıyoruz bu adamdan kurtulmak ıcın bu kadar yanlıs oyuncu secımlerını vahıd hoca dahı yapmadı ınsallah apoelı gecerız bu hoca basımızdayken
                      sunu da eklıyım bu hocayla gelen basarılarda oyunculara pay cıkarcam

Yorum

• senı ben hoca diye alanın varyaa ...senın gibi hocalar 2 lıgde bile yok lan elindeki kadrou bile dogru dürüst sürmüyorsun aptal aptal kadrolarla cıkıyorsun hele oyunu okuman kabiliyetin sıfır bir kere adam akıllı degişikligini görmedim laan senın bu takımda yerin yok senın aslında hocalılk diplomanı vereni ben ...ya sasıdır ya kördur .sana diploma verenler .
                        "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Marcelinhoyu sol bekte oynatarak kalitesini gösterdi.Bravo hoca hep böyle.

Yorum

• Zaten seni başımıza teknik direktör diye diktiklerinde işin rengi belli olduydu ama işte umut dünyası. Ulan belki tutar be diye yıllarımız geldi geçiyor. Marcelinho gibi birini defansa çektin ya senin o güsel yanaklarından öpüyorum hocam büyüksün. Alması dert göndermesi 1001 dert. Yöneticimiz gazetelere sanki boncuk bulmuş hesabı demeç verdiydi. Gidemez! Giderse de akıllı birşey yaptık, göndereceğimizde vereceğimiz tazminat kadar bize tazminat öder diye. Bravo... Bravo... Helal be bravo...
                            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Bu kadroyu oynatamamak da meziyettir.. İnşallah toparlarsın
                              BORDO MAVİ

Yorum

• uç lazaroni uç...
                                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim