Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski TD: Sebastiao Lazaroni

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir takım düşünün elinde 5 tane forvet var.Kendi evinde bu güne kadar hiç yenilmediği bir takımla maç yapıyor ve o takımın hocası(!) sahaya forvetsiz çıkıyor.Amatör ligde bile böyle birşey olmaz.
    O diplomayı nereden aldın çok merak ediyorum Sayın Lazaroni.

Yorum

• yyyyyyyyyyööööööööööneeeetiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm bu adamı kovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.

Yorum

• Koca Szymeki süründüren,Marcelinho ve Yattara dan forvet yaratmaya çalışan,takımdaki 4 forvetten hiçbirini oynatmayan,her maçına gol yememek için çıkan koca göbekli adam....defooooooooooolllllllllllllllllllllllllll.................
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1 çok bile;10 üzerinden 0
          adama haksızlık etme. 10 üzerinden 0.0000007 bence bravo lazaroni..

Yorum

• Go Home Lazoroni!!!
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• bütün topçuları helak etti. defol git bee. sülük gibi yapıuştı takıma kanımızı emiyo ..ben kadro çıkarsam daha iyi oynarız
              BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• Soyadindaki LAZ harflerinin transferi icin yegane sebep olduguna inaniyor; bunun disindaki hicbir sportif ve rasyonel gerekcenin onu Trabzon`a getirmis olabilecegine ihtimal vermiyorum.
                "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Sezonun başında ne söyşemiştik :
                  Lazaroni den bi halt olmaz demiştik
                  Lazaroni aptalsa Szymek ne yapsın
                  Kovun gitsin Şu Laz ı sayın başkanım...

İşte arkadaşlar bu şekilde tezahürat edelim en çok ömrü 5 hafta Lazaroninin...en azından ikinciliği ve gelecek yılları kurtarırız...
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• d-e-f-ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-lllll

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iyi bir çoban olur bundan...
                      buna verdiğin koyuna yazık 10 koyundan birini geri getiremez bu belayı kim sardı başımıza geldiği gibi çobanını da alıp gitsin
                      :mad:

Yorum

• Cidden de öyle ya tam bir zarar bu hoca. Zaten Scolari dışında Brezilyalı hocaların hiçbirinin iyi olduğuna inanmıyorum hangisi başarılı ki Luxemburgo,Parreira,Zico vs.. Bu ne takıma taktik verebiliyor, ne kondüsyon. Topçular sahada ne yapacağını bilmiyor pas hataları hat safhada hiç çalıştırmadığı belli.. Zaten özel pozisyonları çalıştırmasını hiç beklemiyorum, bekleyemiyorum oof of..
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• iLk defa sistemi oLmayan bir hoca gördüm...
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Takıma hic bir şey katmamasını boşverdim takımdaki adamlarıda takımdan sogutuyor. Szymek bunun örnegidir yol yakınken hemen gonderilmeli bu hoca hiç bi şey bilmiyor ...
                            Kafamız Güzel ... Hayat Cok Güzel ... TRABZONSPOR Herseyden Güzel ...

Yorum

• adan bize hiç katkı yapmadı aksine takımda huzursuzluk yarattı daha düne kadar en beğendiğimiz adamlara artık gitsin diyoruz ama gitmesi gereken tek kişi lazoroni
                              BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• bu adam hoca olursa bendende başkan olur
                                "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim