Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski TD: Sebastiao Lazaroni

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gitsin abi
    sabırsızım ben..gitsin hemen..hüsnü çalıştırır takımı...
    hüsnü hocayı da gördük istanbul büyükşehirde adam oturduğu yerden koşun gelin topola oynayın falan diyodu ...yani bu adamdan teknik direktör falan olmazz..bunun elinde bizim topçuların hiçbiri oynamazzz..düşünsenize yattara falan hepten salarlar kendilerini..2.ligdeki takımı bile idare edemiyodu hüsnü...şahidim birebirr!!!
    Alper PEKEN
    Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• ya futbol iyi olsa sonuç kötü olsa deriz ki takım iyi şanssızdık .takım kötü skor zaten kötü. beklemeye gerenk yok. bikaç maç daha böyle giderse yönetimle beraber lazroni de gitmeli. abi bir sene heba olacak ama şahsen önümüzdki sene güzel olacaksa ben razıyım varsın 1 sene gitsn.

Yorum

• yaa bu adam brezilyanın en kotu hoca ve biz onu aldık yuh diyorum sadece yuhh..ben bile daha iyi hocalık yaparım gerci 20 senede 18 takım degişmiş hocadan nebekliyorsak.. ya oyunu bile okuyamıyor yaptıgı degişiklikler komedi gibi bu hocanın acilen biletini kesmek lazım..
        "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• lazaroni derhal gönderilmeli yoksa iş işten geçmiş olacak

Yorum

• İlk olarak FaNaTiKcAkAbO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            lazaroni derhal gönderilmeli yoksa iş işten geçmiş olacak
            ya lazaroni gönderilir mi hiç dünya çapında bi göbeği var adamın...
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak FaNaTiKcAkAbO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              lazaroni derhal gönderilmeli yoksa iş işten geçmiş olacak
              aynen katılıyorum.ya da kadroyu başka biri kurup oyuncu değişikliklerini başka biri yapsın.yoksa bu adam başımızı daha çok yakacak.bekleyin ve görün. umarım yanılırım.

Yorum

• Yanılmazsın arkadaşım... Yaa yeter artık , bıktık hersene hüsran. Şampiyonluk parolasınla yola çıkıyoruz, parolayı yanlış tutturmuş olmalıyızki ilk iki maçta galibiyet yok. Tamam şimdi kimi arkadaşlar diyecek köstek değil , destek olun. Biz herzaman destek olduk takımımıza (geçen ligin son maçına,bjkmacına bıle gıttık, hedefsz bımacolmasına rağmen) destek olduk olacağız hep ama yeter artık içimiz kan ağlıyor.
                Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• bu adamın taktiğini hiç bir hoca çözemedi kendisi bile bilmiyor taktiğini zaten demiş 32 hafta gerçek oynumuzu oynayacağız
                  www.akyuzkalip.com
                  www.facebook.com/akyuzkalip
                  www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• arkadaşların hepsine katılıyorum.yazık bize yaa.şu trabzonspor taraftarına yazık yaa.
                    biz ne zaman kalıtelı futbolcularla kalıtelı teknık dırektoru bı arada gorecez yaa.biri olsa diğeri olmuyor.yeter yaaaaaaaaaaaa.......................

Yorum

• İlk olarak volcano61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşların hepsine katılıyorum.yazık bize yaa.şu trabzonspor taraftarına yazık yaa.
                      biz ne zaman kalıtelı futbolcularla kalıtelı teknık dırektoru bı arada gorecez yaa.biri olsa diğeri olmuyor.yeter yaaaaaaaaaaaa.......................
                      aynen katılıyorum.

Yorum

• lazoroni ile bu iş yürümeyecek.
                        biz ne zamn şampiyon olucaz..
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• Tam bir O.Ç başka hiçbirşey deyilemez bu adama...

Yorum

• brezilyanın hangi köyünden gelmişsen, dön sen köyüne

Yorum

• bu adam kor kafası calısmayan embesılın tekı yaaa.atın sunu basımızdan.bela mıdır nedır yaa.ben boyle bı musubet gormedım daha.

Yorum

• adı batsın
                                Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim