İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski TD: Sebastiao Lazaroni
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hüsnü hocayı da gördük istanbul büyükşehirde adam oturduğu yerden koşun gelin topola oynayın falan diyodu ...yani bu adamdan teknik direktör falan olmazz..bunun elinde bizim topçuların hiçbiri oynamazzz..düşünsenize yattara falan hepten salarlar kendilerini..2.ligdeki takımı bile idare edemiyodu hüsnü...şahidim birebirr!!!Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
-
yaa bu adam brezilyanın en kotu hoca ve biz onu aldık yuh diyorum sadece yuhh..ben bile daha iyi hocalık yaparım gerci 20 senede 18 takım degişmiş hocadan nebekliyorsak.. ya oyunu bile okuyamıyor yaptıgı degişiklikler komedi gibi bu hocanın acilen biletini kesmek lazım.."t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Yorum
-
ya lazaroni gönderilir mi hiç dünya çapında bi göbeği var adamın...İlk olarak FaNaTiKcAkAbO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelazaroni derhal gönderilmeli yoksa iş işten geçmiş olacak"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
aynen katılıyorum.ya da kadroyu başka biri kurup oyuncu değişikliklerini başka biri yapsın.yoksa bu adam başımızı daha çok yakacak.bekleyin ve görün. umarım yanılırım.İlk olarak FaNaTiKcAkAbO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelazaroni derhal gönderilmeli yoksa iş işten geçmiş olacak
Yorum
-
Yanılmazsın arkadaşım... Yaa yeter artık , bıktık hersene hüsran. Şampiyonluk parolasınla yola çıkıyoruz, parolayı yanlış tutturmuş olmalıyızki ilk iki maçta galibiyet yok. Tamam şimdi kimi arkadaşlar diyecek köstek değil , destek olun. Biz herzaman destek olduk takımımıza (geçen ligin son maçına,bjkmacına bıle gıttık, hedefsz bımacolmasına rağmen) destek olduk olacağız hep ama yeter artık içimiz kan ağlıyor.Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
bu adamın taktiğini hiç bir hoca çözemedi kendisi bile bilmiyor taktiğini zaten demiş 32 hafta gerçek oynumuzu oynayacağız
Yorum
-
aynen katılıyorum.İlk olarak volcano61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşların hepsine katılıyorum.yazık bize yaa.şu trabzonspor taraftarına yazık yaa.
biz ne zaman kalıtelı futbolcularla kalıtelı teknık dırektoru bı arada gorecez yaa.biri olsa diğeri olmuyor.yeter yaaaaaaaaaaaa.......................
Yorum
-
lazoroni ile bu iş yürümeyecek.
biz ne zamn şampiyon olucaz..''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum