bence maç kondüsyonu eksik olmasına rağmen iyiydi. hep dedim yine diyorum formda bir volkan formda bir olcan uçurur bizi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Beceri ve dayanıklılık oynaya oynaya kazanılır...İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehırs + istek var...
şans,beceri,dayanıklılık yok maalesefki....
Elimizde orjinal kanat oyuncusu varken, Halil'i, Alanzinho'yu kanatta denemenin mantığı nedir, çözemiyorum?
Ne yaptı da oynayayacak demeyin, birçok örnek veririm hiçbir şey yapmadan oynayan...
Yorum
-
yoo öyle demicem abi....tek bişi dicem hak vericeksin...adam cam gibi mübarek üff yapsan düşüp kırılcak yalanmı ?? oynayamıyor işte aha dün bile gördün çıktı maçtan hemen sardırdı bacağını...kendi yakalayamıyor dayanıklılığı...İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeceri ve dayanıklılık oynaya oynaya kazanılır...
Elimizde orjinal kanat oyuncusu varken, Halil'i, Alanzinho'yu kanatta denemenin mantığı nedir, çözemiyorum?
Ne yaptı da oynayayacak demeyin, birçok örnek veririm hiçbir şey yapmadan oynayan...
Yorum
-
La havle vela kuvvete..İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevolkanla sercanı karşılaştırman için volkanın penaltıları kullanması lazım önce yoksa volkana haksızlık olur

Tamam Şenol hocaya söyleyelimde takımın penaltıcısını Volkan yapsın. Bakalım ne değişecek. O penaltıları atamayan yeteneksiz futbolcularımız var A takımımızda MALESEF. Sercan Kaya penaltıdan gol atıyor yeteneksiz(!) yetersiz(!)
)
#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
bence 1461 e verilen penaltılar irdelenmeliİlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa havle vela kuvvete..
Tamam Şenol hocaya söyleyelimde takımın penaltıcısını Volkan yapsın. Bakalım ne değişecek. O penaltıları atamayan yeteneksiz futbolcularımız var A takımımızda MALESEF. Sercan Kaya penaltıdan gol atıyor yeteneksiz(!) yetersiz(!)
)

Yorum
-
İçimizde ki Aykut Kocaman budur hücuum!İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence 1461 e verilen penaltılar irdelenmeli

#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
deme öyleİlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçimizde ki Aykut Kocaman budur hücuum!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum