ulan harbiden sercan kaya . göksu , emre güral daha iyi oynar , bu resmen yatarak para kazanıyor yazık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan harbiden sercan kaya . göksu , emre güral daha iyi oynar , bu resmen yatarak para kazanıyor yazık

#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
Bu adama güvenmekle hata yapmışım.
Belki Bursaspor günlerindeki gibi sağ taraftaki oyuncuları hallaç pamuğu gibi ipe dizer dedim ama yanıldım.
Şahsi oynamakta üstüne yok. Yardımlaşma sıfır.
Olcan gibi direk paf takıma yollanmalı.
Gerçi oranın da huzurunu kaçırabilir.
En iyisi tek başına ısınsınlar.
Yorum
-
Bilerek pas atmadı bu adamın derdi ne bilmiyorum ancak bilerek böyle oynuyor.Pas atması gerektiğini bildiği pozisyonlarda bile pas atmadı.Devre arası yüzde 90 gider.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Baştan beri bu transferdeki hissiyatımı, düşüncemi söyledim. İşin buraya gelmesi üzücü. Kendisi 4 milyon € getirip arzu ettiği bir yere gidebilirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
geldiği günden beri umutlu idim bursada çok üstün oynuyordu, burak var ken burak ile didişiyodu burak yüzünden oynuyamıyo dedim bencillik yapıyo dedim ama artık pes en son beşiktaş maçında silmiştim kendisini ve daha sonrası malum bu kadar yetenek var ama hiç bir şey yapmıyor pas vermiyor çirkeflik yapıyor bence miadı dolduTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"
Yorum
-
-
Rakibin iç organlarından geçmeye çalışıyor..Hepte körbağırsağa denk gelip tıkanıyor..Sonra da kontra yiyiyoruz, herşey yanlış yerden ,ağızdan çıkıyor.La havle.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Bursa'da kadro dışı bırakılmış, 2 senede doğru düzgün maça çıkmamış adama 4 milyon euro verirsen çıkartamazsın tabi. Adam sende gol kralı olmuş topçuyu 5'e zor alıyor.
En iyi yöntem takas. Pektemek takası olsaydı çok iyi olacaktı. Hazır Samet de istiyorken Holosko artı bir miktar paraya Beşiktaş'a iteleyelim gitsin
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum