Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımda sanki Volkan a karşı farklı bi yaklaşım var, özellikle Burak'tan

Yorum

• Takımda saç baş yoldurtan tek adamdı.Serkan maç boyunca bindirme yaptı doğru dürüst katılamadı bile.Şenol Güneş in azarından sonra iyice maçtan düştü.Bir pozisyonda Serkan ın bindirmesine hareket dahi etmedi,Serkan kendi topuna koştu ! Yokları oynadı bu akşam,sahanın en kötüsüydü bence
      KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• Burak Volkan'ı acayip sindirmiş , hiç insiyatif alamıyor korkudan

Yorum

• Güvene olumlu tepki verecek futbolcumuz. Sayılı kaliteli yerlilerimizden. Desteğe devam...
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Burak efendi lütfedip pas atmıyor ki çocuğa, Burak gidince tüm takım rahatlayacak.
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Adam Yorgun 1 Hafta Dinlenicekler... Fener Maclarını Sever Volkan
              Twitter : @EY61_
              Youtube : EY61

Yorum

• ben onu bugün de beğendim yavaş yavaş takıma ısınıyor, seneye milli takıma seçilecek dedi dersiniz

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak efendi lütfedip pas atmıyor ki çocuğa, Burak gidince tüm takım rahatlayacak.
                  Abi Yapma Allah Aşkına Burak Gidince Takımın Gollerini Kim Atıcak ?

Önümüzde Antalya Örnegi Var...
                  Twitter : @EY61_
                  Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben onu bugün de beğendim yavaş yavaş takıma ısınıyor, seneye milli takıma seçilecek dedi dersiniz
                    abi de git hala mı
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burak efendi lütfedip pas atmıyor ki çocuğa, Burak gidince tüm takım rahatlayacak.
                      Takımı bilmem de sen kesin rahatlayacaksın Koray.

Az daha sabret. 8 maç kaldı.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Fizik olarak çok yetersiz.Güçlenmesi gerek.Ama şurası da unutulmamalı ki kendisine çok faul yapılıyor.
                        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Eskiye nazaran daha iyi ama o Bursa'da ki patlayıcılığı yok eski gücünde kesinlikle değil fizik olarak biraz daha geliştirmesi lazım..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi Yapma Allah Aşkına Burak Gidince Takımın Gollerini Kim Atıcak ?

Önümüzde Antalya Örnegi Var...
                            Kendisi atacak.. Burak gitsin seneye tribünde X forvetin kaçırdığı gollerden sonra Burak Yılmaz diye bağıracak mesela..

Yorum

• Ben bu adama ısınamıyorum. Adam daha şimdiden yorgun. Toplam bu sene ligde kaç maç oynadı, diğerli kaç maç oynadı.
                              Agresiv, bencil.... benim adamım kesinlikle değil. İsterse 10 gol daha atsın, yine bu takımda görmek istemiyorum. Çok antipatik.

Yorum

• Karşı karşıyasın kaleye vursan gol.Bu kadar burakçı olmayın takımınızı düşünün.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim