Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hucum oyuncularindan yeteneklerine ragmen dogru dürüst faydalanamiyoruz.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Kötü oynarken gol atması iyi oldu.Birkaç maç üst üste oynarsa daha iyi olacağını düşünüyorum.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• Yetersiz...
        Dallas Mavericks
        .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• bank asyaya
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bunu başlangıç sayalım
            Bordomavi.net

Yorum

• Bir türlü tutturamadı oyununu. Gol 100 maçta 1 olacak bir gol değil.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Gelecek için umut verdi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ne zamandır gol atıp ön plana çıkmak için uğraşıyordu.Bu gol iyi oldu.Yanlış anlamayın kendini beğenmişlik olarak felan demedim yani hırslı, dikkat çekme isteğini söyledim.Ancak bugün yetersizdi.Bizim eksiğimiz hep kanatlarda.Volkan da kanat oyuncusu ancak fazla yararlanamadık bu maçta...
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Hırsı ve kendini kanıtlama çabası herkese zarar veriyor...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• En azından ümidimizi kesmiş değiliz.. toparlayacak kendini öyle gösteriyor....

Yorum

• Belkide bugün yeniden dogdu. Artik gereksiz yere calima girmez diye umud ediyorum. Alanzinho gibi takim oyuncusu yapabilirsek dahada cok isimize yarar bence...
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Kararsızım Olacak diye bekliyoruz...
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Bu Adam her Macta 90 Dakika oynamali.
                            Adrian bile Volkandan fazla oynuyor. Adrian 5 Milyon Euro ediyorsa Volkan 30 Milyon euro eder.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Volkan dünkü maçta oyundan çıkması gereken en son adamdı...

Yorum

• Takımı en çok ileriye taşıyan adamdı. Ama Sivasspor'un çok gereksiz çirkeflikleri ve sertlikleri her futbolcumuzu olumsuzluğa ittiği gibi Volkan'ı da itti. Volkan dün sahanın en hareketli, en çalışan ve en çok isteyen adamıydı. İlk golde vardı, ikinci golü attı. Volkan'a inancım ve güvenim sonsuzdur. Dünkü maç teminatıdır.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim