Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haydi Volkan yavaş yavaş göster kendini
    .

Yorum

• adama pas bile gelmedi adını duymadık diyorsunuz? biz ikinci yarıda gol yiyince kadar 2 pas üstüste yaptık mı acaba ?

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bursa da oynarken hızını hatırlıyorum topla ve topsuz çok süratliydi.Şimdi o kadar süratli değil gibi yoksa bana mı öyle geliyor.
        2-3 maç içinde kendine gelir. Sezon başında iyi çalışmamış gibi duruyor. Muhteşem bir transfer olduğunu göreceğiz inşallah..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Adam 10 dakika oynadı ne yapacaktı,3 gol 3 asist herhalde.

Yorum

• bu adamda şok olmaya gerek yok, bursada çok bir şey yapmayan bir adam. sercan buna 5 basar çünkü yetenekli. bu adam hikaye, yalaklığından samsundan yediğimiz golü unutamıyorum. ya arkadaş ş.liginde oynamıyorsun, maç 1-0 oyuna sonradan girdin, aldığın para dünyanın parası yaptığın işe bak. her sene böyle bomboş adamlarla uğraşmak zorunda mıyız? sakın bir go atıp maç kazandırınca övmeyin bu adamı. bizim oyuncularımız sürekli iyi oynamak zorunda, samsun maçında kaybedilen 2 puanı kim geri getirecek?
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Ey sabıııııııııırrrrrrrrrrrrrr.Geldiysen üç kere beş kere tıkla...
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Yavaş yavaş kendini bulacaktır bundan daha kötü olamaz volkan ama bundan çok daha iyi işler yapabilir...
                Potansiyel var çok katkı sağlıyacak sadece biraz zaman sabır ve hoşgörü...
                HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu adamda şok olmaya gerek yok, bursada çok bir şey yapmayan bir adam. sercan buna 5 basar çünkü yetenekli. bu adam hikaye, yalaklığından samsundan yediğimiz golü unutamıyorum. ya arkadaş ş.liginde oynamıyorsun, maç 1-0 oyuna sonradan girdin, aldığın para dünyanın parası yaptığın işe bak. her sene böyle bomboş adamlarla uğraşmak zorunda mıyız? sakın bir go atıp maç kazandırınca övmeyin bu adamı. bizim oyuncularımız sürekli iyi oynamak zorunda, samsun maçında kaybedilen 2 puanı kim geri getirecek?
                  Sen bir hatası ile yerin dibine sok, biz bir gol atınca övmeyelim.

Ne güzel İstanbul..
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sen bir hatası ile yerin dibine sok, biz bir gol atınca övmeyelim.

Ne güzel İstanbul..
                    köy tkaımıyız bakış açısıyla bakarsan dediğin doğru arkadaşım. bir maç kazanınca göklere çıkaracak kişilersek dediğin doğru arkadaşım. manisa maçında adrianın enfes pasını takımda en çok parayı alan ve sadece türkiyede oynayan topçumuzun gülünç şekilde kaleciye bırakmasını ve bu maçta 10 kişilik tkaıma 2 puan bırakmamızı unuttuk!
                    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Volkan patlama yapmanı bekleyenlerden bir tanesiyim
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Volkan Şen'in sıçramasını sabırsızlıkla bekliyorum ve inanıyorum.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          köy tkaımıyız bakış açısıyla bakarsan dediğin doğru arkadaşım. bir maç kazanınca göklere çıkaracak kişilersek dediğin doğru arkadaşım. manisa maçında adrianın enfes pasını takımda en çok parayı alan ve sadece türkiyede oynayan topçumuzun gülünç şekilde kaleciye bırakmasını ve bu maçta 10 kişilik tkaıma 2 puan bırakmamızı unuttuk!
                          Tiz kellesi vurulaaaaaa o zaman..

Yorum

• hadi volkan ligin vazgeçilmezi ol artık.

Yorum

• [QUOTE=yaranozlu;1918068695]bu adamda şok olmaya gerek yok, bursada çok bir şey yapmayan bir adam. sercan buna 5 basar çünkü yetenekli. bu adam hikaye, yalaklığından samsundan yediğimiz golü unutamıyorum. ya arkadaş ş.liginde oynamıyorsun, maç 1-0 oyuna sonradan girdin, aldığın para dünyanın parası yaptığın işe bak. her sene böyle bomboş adamlarla uğraşmak zorunda mıyız? sakın bir go atıp maç kazandırınca övmeyin bu adamı. bizim oyuncularımız sürekli iyi oynamak zorunda, samsun maçında kaybedilen 2 puanı kim geri getirecek?[/QUOTE

abi size bravo ya iki haftada ne bekliyodunuz adamdan sabır arkadaş sabır adam daha geçen sene transferin gözdesiydi az sabır ya sabırr

Yorum

• Olacak olacak zamanla.
                                Més Que Un Club

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim