Haydi Volkan yavaş yavaş göster kendini
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
2-3 maç içinde kendine gelir. Sezon başında iyi çalışmamış gibi duruyor. Muhteşem bir transfer olduğunu göreceğiz inşallah..İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa da oynarken hızını hatırlıyorum topla ve topsuz çok süratliydi.Şimdi o kadar süratli değil gibi yoksa bana mı öyle geliyor.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
bu adamda şok olmaya gerek yok, bursada çok bir şey yapmayan bir adam. sercan buna 5 basar çünkü yetenekli. bu adam hikaye, yalaklığından samsundan yediğimiz golü unutamıyorum. ya arkadaş ş.liginde oynamıyorsun, maç 1-0 oyuna sonradan girdin, aldığın para dünyanın parası yaptığın işe bak. her sene böyle bomboş adamlarla uğraşmak zorunda mıyız? sakın bir go atıp maç kazandırınca övmeyin bu adamı. bizim oyuncularımız sürekli iyi oynamak zorunda, samsun maçında kaybedilen 2 puanı kim geri getirecek?OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Sen bir hatası ile yerin dibine sok, biz bir gol atınca övmeyelim.İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adamda şok olmaya gerek yok, bursada çok bir şey yapmayan bir adam. sercan buna 5 basar çünkü yetenekli. bu adam hikaye, yalaklığından samsundan yediğimiz golü unutamıyorum. ya arkadaş ş.liginde oynamıyorsun, maç 1-0 oyuna sonradan girdin, aldığın para dünyanın parası yaptığın işe bak. her sene böyle bomboş adamlarla uğraşmak zorunda mıyız? sakın bir go atıp maç kazandırınca övmeyin bu adamı. bizim oyuncularımız sürekli iyi oynamak zorunda, samsun maçında kaybedilen 2 puanı kim geri getirecek?
Ne güzel İstanbul..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
Yorum
-
köy tkaımıyız bakış açısıyla bakarsan dediğin doğru arkadaşım. bir maç kazanınca göklere çıkaracak kişilersek dediğin doğru arkadaşım. manisa maçında adrianın enfes pasını takımda en çok parayı alan ve sadece türkiyede oynayan topçumuzun gülünç şekilde kaleciye bırakmasını ve bu maçta 10 kişilik tkaıma 2 puan bırakmamızı unuttuk!İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bir hatası ile yerin dibine sok, biz bir gol atınca övmeyelim.
Ne güzel İstanbul..OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Volkan Şen'in sıçramasını sabırsızlıkla bekliyorum ve inanıyorum.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Tiz kellesi vurulaaaaaa o zaman..İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleköy tkaımıyız bakış açısıyla bakarsan dediğin doğru arkadaşım. bir maç kazanınca göklere çıkaracak kişilersek dediğin doğru arkadaşım. manisa maçında adrianın enfes pasını takımda en çok parayı alan ve sadece türkiyede oynayan topçumuzun gülünç şekilde kaleciye bırakmasını ve bu maçta 10 kişilik tkaıma 2 puan bırakmamızı unuttuk!BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
Yorum
-
[QUOTE=yaranozlu;1918068695]bu adamda şok olmaya gerek yok, bursada çok bir şey yapmayan bir adam. sercan buna 5 basar çünkü yetenekli. bu adam hikaye, yalaklığından samsundan yediğimiz golü unutamıyorum. ya arkadaş ş.liginde oynamıyorsun, maç 1-0 oyuna sonradan girdin, aldığın para dünyanın parası yaptığın işe bak. her sene böyle bomboş adamlarla uğraşmak zorunda mıyız? sakın bir go atıp maç kazandırınca övmeyin bu adamı. bizim oyuncularımız sürekli iyi oynamak zorunda, samsun maçında kaybedilen 2 puanı kim geri getirecek?[/QUOTE
abi size bravo ya iki haftada ne bekliyodunuz adamdan sabır arkadaş sabır adam daha geçen sene transferin gözdesiydi az sabır ya sabırr
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum