Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Insallah katkisi olur belki sivas macinda sahada olur diye düsünüyorum.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• sivas maçında ilk 11'de bekiyorum
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Beşiktaş maçında 2 adamın arasına girdi... ne özgüven öyle... messi misin ula sen.... ?

Yorum

• transferi gökhan ünalınkine benzedi akıbeti benzemez inşallah
          "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
          (ALINTIDIR)

Yorum

• İlk olarak kalkanbalığı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beşiktaş maçında 2 adamın arasına girdi... ne özgüven öyle... messi misin ula sen.... ?
            2 adamın arasından geçti ama ... kanatlardan saldırmadkı takoz hilbert yol geçen hanına çevirdi bizim kanatı volkan şen tam bjk maçnn admıydı volkanın sahada olması bjknn beklerinin çıkmamasına sebep olacaktı.. ama neyse zamanı geldiğinde bu takımın bir parçası olacak...
            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• su iki adamin icinden gecme huyunu birakip kendine degil takima oynama aliskanligi edinirse vede su fizik gücünü artirirsa birseyler bekliyorum....insallah bedeni trabzonda akli istanbulda degildir...

Yorum

• en yetenekli yerli futbolculardan birisi değilmi bu adam. neden kıymetlendirmiyoruz anlamış değilim.

Yorum

• Sivas maçında tekrar kendini bulabilir.
                  Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Çok büyük umutlarla gelişine sevindim. Umarım yolu açılır artık. Azmi var, ama bir yerlerde kopukluk var.

Yorum

• volkan patlayacak bugün
                      from BOGAZIÇI

Yorum

• Volkan inşAllah oynar bugün. Ben kendisinden çok şey bekliyorum. Oynamaya başlasın eskisinden bile iyi olacak Allah'ın izniyle.

Yorum

• Aferin volkan bu takımda senin direk oynaman gerekir. Bugün iyiydin nedense oyundan alındın.

Yorum

• Çok mutlu oldum gol atmana. İnşallah çok daha güven verir sana bu gol.

Yorum

• Gole rağmen hiç iyi bulmadım kendisini. Çok bencil oynuyor. Hele bir kaç tane pozisyonda ceza sahası dışından çektiği şutlarla çıldırttı. İçerde bekleyen oyuncular vardı.

Yorum

• kabul kötüydü ama golü bulması ve burakla diyaloğu gelecek için beni umutlandırıyor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim