Milli takım ın her iki kanadı da trabzonspordan olacaktır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Şen
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Burada 2-3 ay önce takasta adı geçiyordu yahu
Ülkenin en iyi sağ açıklarından, GS hemen hemen aynı paraya Sercan'ı almıştı Bursa'dan, durumu ortada
Zamanında da yazmıştım, şimdi de yazayım, Bursa'dan alınacak bir Volkan vardı, birde Ozan, birini aldık ve nedense Ozan'ı da alacağımızı düşünüyorum/hissediyorum...
Senden çok şey bekliyorum Volkan GS maçında, Bursa'da iken perişan ederdin hep GS'yi...
Yorum
-
Gelmesini başından beri istediğim, inandığım ve desteklediğim futbolcu. Olcan ile kendisinin çizgisinin aynı anda tavan yaptığı maçlar rakipler için kâbus ötesidir. Gözle görülür çıkışını istikrara dönüştürmeni temenni ediyoruz.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
-
Bu sene olmadı ama; seneye senin senen.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
bu akşam iyi şeyler bekliyorum bende
edit mactan önce yazmıstım .
bekledigim gibi degildi olsun önemli degil mücadele vardıEn son Legolas77 tarafından düzenlendi; 25.03.2012, 21:10.Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
yattara'nın volkandan eksilerini sayabilecek var mı bana?
ben bi artısını sayıyım önce, son pozisyonumuz golü yattara olsa...ya kaleye vururdu ya da karşıdakini pazara yollayıp orta falan açardı...ama bu volkan naptı? tabiki hiç bişiy..
bu adamda ne buluyorsunuz allah aşkına? lanet olsun ya! lanet!特拉布宗冠軍
Yorum
-
Batırdın takımı bu maç. Ayakların 10 kiloluk dambıl mı var arkadaş koşamıyor eskisi gibi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
eskisi derken?İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatırdın takımı bu maç. Ayakların 10 kiloluk dambıl mı var arkadaş koşamıyor eskisi gibi.
bi sene bursada oynadı o kadar...o da 10-15 maç bi sezonda..daha sonra ne yaptı bu adam birisi bana anlatsın?特拉布宗冠軍
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum