Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çirkef oyuncu kontenjanını Zeki'yle dolduracağız anlaşılan Adem Büyük'le ne zaman karşı karşıya oynasa hep didişiyorlar diye zihnimde yer etmiş. Çok gereksiz hareketler yapıyor, maçta kart görmeliydi,anca rotasyonda kullanılabilir. Patlama yapsa Emre Belözoğlu'ndan hallice çirkeflikler yapar gibime geliyor. Tabi patlama yapma ihtimali bir hayli az, orası ayrı
    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• bu rezili tutanlara yaziklar olsun.

Yorum

• Alternatifi olsa performansından dolayı çok şey yazılabilirdi ama şu durumda günah keçisi ilan etmek anlamsız...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bir bildikleri var!
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sağbek almazsak başımıza iş alırız.
            geçen hafta yazmıştım demek istemezdim ama durum malesef bu amatör lig seviyesinde veya süper ligin anadolu takımlarında oynayabilecek bu arkadaş bizde oynayamaz zira iki lig arasındada pek bir fark yoktur şişirme toplarla mücadeleye dayalıdır, TÜrk futbolunun gelişmemesindeki emsal örneklerden briridir zeki teknik 0 oyun görüşü 0 hamal gibi koşu mücadele güç güreş teknikleri 7 diyebileceğimiz bu arkadaştan bolca vardır bu liglerde anlayamadığım tek nokta bizde işi ne? Bilen varsa bana açıklasın
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Sağ bek gelmezse bu zikiyle işimiz var
              HAMİ_41

Yorum

• Sağ bek gelmese de bu adamın oynamaması lazım çam ağacı diksek oraya daha verimli olur en azından gölge eder.

Yorum

• Futbolcu bile değil bu arkadaş.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ulan ne şanslı adamsın!
                    Hamiş

Yorum

• Kaç senedir diyoruz ama dinleyen yok.bu adam futbolcu olamaz

Yorum

• En azından ayakkabısı bağlayabiliyor.

Bu bağlamda gelişme gösterdiğinde hemfikiriz sanırım.

Erciyes havası yaramış.

Yorum

• Bu arkadaşın aldığı parayla hentbol takımının bütçesi neredeyse aynı yazık oldu hentbol takımına

Yorum

• futbolcu olmayabilir de topu kaptırdı, onun yüzünden gol yedik kafası da hep işaret ettiğim bir kafa. top dönmüş sol tarafa gitmiş, taç olmuş, baskı yemişiz, pas hatası olmuş, bir oyuncu 4 kişi arasında top sürmüş, stoper basmamış, şut çektirmiş hala golü zeki yedirdi. şimdi sen bu kafayla diğer futbolcuların hatalarını görmezsin, bu oyuncu takımdan çıkana kadar başka birşey konuşmazsın, bütün suç bunundur. bu çıkar, sonra en yakın zayıf halkaya yönelirsin, o futbolcu da gidene kadar aynı süreç geçer. yıllarca aynı şekilde gemide uğursuz arar durursunuz.

böyle yazınca zeki'yi övmüş olmuyorum bu arada. başka birşeyden bahsediyorum.
                            En son artvints tarafından düzenlendi; 28.08.2016, 01:02.

Yorum

• 1 tane olumu hareketi olmaz mı bir futbolcunun 90 dakika içinde?
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• defol git bu takımdan.yeter artık!!!!!!!!!!!!!!
                                üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim