Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• doğru karar.zeki fit olursa iş yapar orta sahada .sıkışırsan sağbek te kullanırsın.
    TEKKEBALL

Yorum

• Değerli BMN üyeleri

Trabzonspor'un herhangi bir futbolcusuna ima yollu olsa dahi hakaretvari mesaj yazanlar ceza alacaktır bilginize.
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yedekte takılsın siginti yok.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yedekte takılsın siginti yok.
          Bence de ilelebet yedek kalmalı ilk 11'e girmeyecek şekilde Paok maçında sadece zeki ve yumlu'yu izliycem biraz da güray'ı... Yarın sağbekde alternatifsiz kaldığımızda büyük maça Zeki ile çıkmak zorunda kalırsak sizleri burada bu mesajımı okumaya davet ediyorum...

"Muhtemelen sağ tarafımız koridor olur ve zeki çalım yedikçe arkadan faul yapar. Yetmez kırmızı kart görür sonuç hüsran olur."
          En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 05.08.2016, 09:26.
          Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
          Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
          Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence de ilelebet yedek kalmalı ilk 11'e girmeyecek şekilde Paok maçında sadece zeki ve yumlu'yu izliycem biraz da güray'ı... Yarın sağbekde alternatifsiz kaldığımızda büyük maça Zeki ile çıkmak zorunda kalırsak sizleri burada bu mesajımı okumaya davet ediyorum...

"Muhtemelen sağ tarafımız koridor olur ve zeki çalım yedikçe arkadan faul yapar. Yetmez kırmızı kart görür sonuç hüsran olur."
            Adam alınacak oraya rahat ol.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              trabzonspor futbolcusuna destek vermek garip karşılanmamalı.bu varsa ben yokum yorumları çok doğru değil. iş eninde sonunda gelip ekonomiye, sürdürülebilir bir düzene, oyuncu gelişimine, uygun bir oyun sistemine bağlanıyor. yusuf olmadı gitsinle iş bitmiyor. bu anlayışla yeni yusuf bulursun. trabzonspor uzun bir süre daha maliyeti düşük gelişmesi gereken futbolcu bulunduracak kadrosunda. ne zaman elit bir takım oluruz ilk 11 için kıran kırana oyuncuların yarıştığı bir ekonomik güce kavuşuruz, o zaman daha acımasız da oluruz.

ayrıca yumlu ve yusuf'un karakteriyle ilgili konuşulanları da doğru bulmuyorum. ben hiç öyle bir kuşkuya düşmedim. ekrandan bana yansımıyor. hain, hizipçi laflarını kolay kullanıyorsunuz, insanları hedef gösteriyorsunuz. bu tehlikelidir. bu konunun çok bir önemi olmayabilir ama hayatın başka yerlerinde ciddi sorun çıkartacak tavırlardır. eğer yumlu kalırsa başkanın söylediği takım içi gruplaşmalarda parmağı olmadığı ortaya çıkar.bunu böyle yorumlamak lazım. sakatlık konusunda da sergen aklıma gelir. kasımpaşa maçında çapraz bağı kopan onur için numara yaptı, zaman geçirmek için yere yattı demişti. o kadar emin olmamak gerekir. klüp doktoru değilsiniz sonuçta. maça girmeyen erkan'ı alkışlayan taraftarın kafası karışık belli ki. bırakın yönetim yaptırımları uygulasın.bu konularda tedbir alacağını söyleyen yönetime güvenilsin. öz evlat falan dinlemeyecek ersun hocaya güvenilsin. millet vekilini eleştirip yumlu varsa ben yokum diye yönetime baskı yapılmasın.
              Artvinli ismini bilmiyorum ama yazdıklarına saygı duyuyor ve takip ediyorum. Yumlu konusundaki tavrında haklısın. Çok kötü değil. Hızlı da bir stoper. Fundemental "0" ama idare eder. Lakin Zeki Yavru hakikaten hiçbir fayda vermeyecek nitelikte ikinci lig seviyesinde bir futbolcu. Pas atmak yok. Geriye dönüşler yok. Savunma becerisi yok. Bu adamı niye sağbekte oynatayım? Önliberoda olur bak rakibi bozabilir ama öne doğru yine katkı vermez.
              Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adam alınacak oraya rahat ol.
                İsmail adam alınacak ama bir tane alınacak korkum o adamın hemen sakatlanması Ha şunu da söyleyim belki alınan adam bile yetmeyebilir. Semih Karadeniz neden eline geçen şansı düzgün kullanamadı ona şaşırıyorum.
                Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• galiba bu sezon 61 numara giymeyecekmiş....

Yorum

• 61 numarali formada ismi yazmadigindan cocuklar saldirdi ona
                    tabi durumu cakmadi, iyice havaya girdi

sanirim kampta 61li forma kalmadi
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• hırslı hareketli çabalıyor ne kadar faydalı olur bilemiyorum ama yusufdan daha faydalı oldugu kesin
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• çok dengesiz hareketler yapmasa hücumda oynayış şeklini beğeniyorum, çabuk ve isabetli oynuyor ama hızlı bir oyuncu karşısında yapacak bir şeyi yok çünkü ağır.

Yorum

• Mevkiyi güzel idare etti bence. Bazı bölgelere transfer yapılması elzemken sağ bek es geçilebilir.

Yorum

• acil sağ bek gerekiyor
                            https://www.saltanatmt2.com.tr/
                            https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                            https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Dun iyiydi, oldukça fitti..kayseri yaramış tabi ersun hocanın kampı da

Yorum

• dünkü performansı ile beklentilerin üzerinde bir oyun sergilese de kolay kolay güvenilip sağ bek bırakılamaz, ne yaptığı belli olmuyor çoğu zaman.
                                ama tekrar etmek gerekirse dün iyiydi
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim