Gözden çıkarıldı, o kadar kötü bir futbolcu ki hiç bir takım istemedi affedildi denildi ve bu kadar kötü bir futbolcunun da trabzonsporda oynaması trajikomik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aynısı tribünde oturduğum yerde başıma geldi. Öndeki eleman Zeki kurtaracak bizi dedi oyuna girerken, millet baktı harbi Zeki giriyor, 3-4 sıra ayaklandı dışarı çıkmaya başladı.İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAksam maç izlediğim mekanda yaklaşık 80 kişi vardı. Maç 3-0 olmasına rağmen kimse mekanı terketmedi. Ta ki Zeki giren kadar. O girdikten sonra yaklaşık 20 kişi çıktı dışarıya. Trabzonspor un en ağır yenilgisinden bile daha vahim bir durum oyuna girmesi .
Hayatım boyunca kendimi bu kadar utanç içinde hissettiğimi hatırlamıyorum o rövaşatamsı orta şut bilmem neysinde. Affedenleri Allah affetmesin inşallah ...9 # Osvaldo'
Yorum
-
adam kadro dışı kaldı hami bile antalya nın dökülen orta sahasına almadı, süper ligi bırak zaten isteyeni yokta ptt den bile teklif alamayan topçuyu onca sözden sonra affedip kadroya almak nedir ? zeki yerine paf takımdan bir genci kulübeye oturtabiliriz en azından bir umut belki ozan tufan gibi patlar felan ama yok milletin alt yapıdan çıkan adamlar canavar bizden çıka çıka zekiler, fizik gücü düşük oyuncular çıkıyor. birde bunlara maaş bağlıyoruz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Zeki Yavru
Zekiyi de oturttuk kulübede ne oldu sonra? Adam üçüncü ligden 16 gol 10 asist ile geldiydi. İki sene yedekte bekletip turşusunu kurduk sonra. Oğuzhana Mertcana yine aynı tarife uygulanıyor. Paftan aldığın başka birine de aynısını yapacaksın. Ne geçecek eline?İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam kadro dışı kaldı hami bile antalya nın dökülen orta sahasına almadı, süper ligi bırak zaten isteyeni yokta ptt den bile teklif alamayan topçuyu onca sözden sonra affedip kadroya almak nedir ? zeki yerine paf takımdan bir genci kulübeye oturtabiliriz en azından bir umut belki ozan tufan gibi patlar felan ama yok milletin alt yapıdan çıkan adamlar canavar bizden çıka çıka zekiler, fizik gücü düşük oyuncular çıkıyor. birde bunlara maaş bağlıyoruz.
Şu an altyapıyı kapatmaktan başka çaremiz yok. Oradan gelen kayboluyor...En son ibrahim tarafından düzenlendi; 21.02.2015, 17:07.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZekiyi de oturttuk kulübede ne oldu sonra? Adam üçüncü ligden 16 gol 10 asist ile geldiydi. İki sene yedekte bekletip turşusunu kurduk sonra. Oğuzhana Mertcana yine aynı tarife uygulanıyor. Paftan aldığın başka birine de aynısını yapacaksın. Ne geçecek eline?
Şu an altyapıyı kapatmaktan başka çaremiz yok. Oradan gelen kayboluyor...
tff kayıtlarında öyle bir durum yok, nerede atmış o kadar golü ? 2011-2012 de 1461 de 7 golü var. göksu ile karıştırdın galiba.
alt yapıdan yetenekli adam çıktıda oynatmadık mı ? bunun sorumlusu kim, memur zihniyetiyle alt yapının başına getirilen birkaç yerel zihniyetli insan. yıllardır alt yapıdan tek adam çekememişiz ben hala sadi tekelioğlu isminin alt yapının başında olduğunu sağda solda çıkan haberlerde okuyorum, ne iş yapıyor bu adam para yemekten başka ? torpille mi adam alıyorlar alt yapıya ne yapıyorlar ? bursa dan farkımız ne, hani futbolcu tarlası bizdik ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Zeki Yavru
TV'den izlediğimde kendim saymıştım. 7 gol 16 asisttir o zaman. Attığı gollerin ikisi kornerden direkt kaleye falsolu şekilde girmişti hatta. Asistlerin neredeyse hepsini duran toptan atmıştı. O dönem 1461in en parlak futbolcusuydu, sonraki sezon Yusuf göz önündeydi o takımdan. Pilot takım meselesini en baştan yanlış anladılar, skor katkısı olan isimleri alıyordular laf olsun diye. Onlarda süperligde yedeklikten gün yüzü göremiyordular. Alt yapının şu anki seviyesi bu kadar. Oğuzhan gibi bir isinden Tayfun Cora çıkarma kapasitesi var Trabzonspor altyapısının. Senin saydığın sebeplerden diyorumya zaten alt yapı sırf zarar diye.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületff kayıtlarında öyle bir durum yok, nerede atmış o kadar golü ? 2011-2012 de 1461 de 7 golü var. göksu ile karıştırdın galiba.
alt yapıdan yetenekli adam çıktıda oynatmadık mı ? bunun sorumlusu kim, memur zihniyetiyle alt yapının başına getirilen birkaç yerel zihniyetli insan. yıllardır alt yapıdan tek adam çekememişiz ben hala sadi tekelioğlu isminin alt yapının başında olduğunu sağda solda çıkan haberlerde okuyorum, ne iş yapıyor bu adam para yemekten başka ? torpille mi adam alıyorlar alt yapıya ne yapıyorlar ? bursa dan farkımız ne, hani futbolcu tarlası bizdik ?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
DEEP BLUE
Süleyman Şah Türbesi Saygı Karakoluna operasyon yapan Türk ordusuna, IŞİD'in müdahale edememe sebebinin Zeki olduğunu düşünüyorum. Bu IŞİD'çiler bizim maçı seyretmiştir kesin... Zeki'mizin gülle etkisi yapan ortasını gören tipler, "ulan İtalyana futbol topuyla bunu yapan adam, bize neler yapmaz" deyip kıpırdayamadılar... Aferin Zeki, vatan sana minnettar....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum