Zeki çıksın başakşehir maçında hakem eyyamcılık yaparsa kafa atsın hakeme hem biz kurtuluruz hem yeni bir kıvılcım başlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın bahtı açık.bir şekilde forma şansı geliyor.ben artık saygı duyuyorum.
Helal Olsun Zheki
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Zeki Yavru
Aynı sebepten kadro dışı kalmadılar.Bu sorunun bir cevabı yokİlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden yumlu affedilmedi de zeki affedildi ? bu sorunun cevabını merak ediyorum.
Yorum
-
İdmanda dimiİlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun golü var keratanın.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
yok yahu, rüyasındaİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİdmanda dimi
Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok yahu, rüyasında
Yunus bugün maç var sanıyor galiba.
En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 14.02.2015, 16:47.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Zeki Yavru
Abi Zeki nin sans bulup bunu iyi degerlendirebilmesi cok zor ...Tolga nin mevkisi sabit malesef Zeki de bu durum yok....Sagbekte oynadigi surece 1. Ihtimalin gerceklesme sansi yok malesef.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. ihtimal:şans bulur ve bunu iyi değerlendirebilirse ikinci bir tolga zengin olabilir...
2.ihtimal:şans bulur ve değerlendiremezse sezon sonu soluğu 1. ligde alır
3.ihtimal:şans bulamazsa soluğu sezon sonu 1. ligde alır
benim hayalim: tabi ki 1. ihtimal
Yine taraftarin hismina ugrayacak kacinilmaz...
Yorum
-
Bu adam en iyi libero oynar. Ayağı sağlam, mücadele gücü yüksek. Gereksiz sert hamlelerini azaltıp, akıllıca top kapmaya çabalasa bu senelik bizi idare eder. Sağ bekte oynarsa hatalar yapacaktır ancak Aytaç sağ tarafa yakın oynayıp Zeki'nin açıklarını kapatırsa hem Zeki hücumda etkili olur hem de defansta açık vermeyiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum