Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fizik kalitesi daha yüksek olsaydı takımda kalmasını çok isterdim. Hakkını helal etsin, taraftara çok katlandı. Türkiye piyasasında çok uygun ücretlere yarım yamalak düzenli ödemelerle oynadı bu takımda. Takım ekonomik olarak zor durumdayken yük olmadan yedek işlevi gördüler teşekkürler emekleri için. Yolu açık olsun.

Yorum

• Güle güle Gümüş Lampard Reis .
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Taraftar ona o da taraftara fazlasıyla katlandılar bence. Alacaklarından feragat etmesi güzel kötü ayrılmadı gibi oldu yolu açık olsun süper ligte daima yer bulacaktır.

Yorum

• Aklıma efsaneleşen bu video geldi ...

9 # Osvaldo'

Yorum

• Ayrilmasina uzulmedim. Iki taraf icin de en iyisi oldu. Ligde ortalama bir takimda banko oynar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ayakkabı bağcıkların ile kazandığın milyonlarca lira ile sana mutluluklar dilemiyorum. Gönül isterdi ki yollarımız hiç kesişmeseydi.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Bundan sonraki kariyerinde başarılar. İyi oyuncusun, mutlaka taraftarının seni seveceği bir takım bulursun.

Yorum

• Hayatimin en mutlu ani. Cocugumun dogusundandan bile daha onemli bir gun. Allahim tesekkurler

Yorum

• Yolun açık olsun....

Bazı futbolcular sevilmez yani,ne yaparsa yapsın ,ağzıyla kuş tutsa da olmaz taraftar nezdinde.İnanıyorum ki canın kadar sevdiğin Trabzonspor için elinden gelenin en iyisini vermeye çabaladin.
                    Elinden geleni yapmak bazen yetenek olmadan olmuyor be Zeki.
                    Umarım mutlu olursun,yolunda bahtinda açık olsun...
                    En son esra61 tarafından düzenlendi; 20.06.2017, 01:25.

Yorum

• Yolun açık oldun
                      Trabzonspor dan uzak

Seni hep kampda maçtan sonra forması elinde kalan tek oyuncu olarak hatırlayacam, kuzen formanı istediğinde nede sevinmiştin...

O gün seninde orada olduğunun büyük bir lütuf olduğunun farkında olduğunu anlsdım
                      Artık bu zaman sona erdi

Benden sana bir tavsiye
                      Arabanın modifiyesine harcadığın vakti özel antrenmana harca. ..

Sana bu sınırlı yeteneklerin ile tanınan şanş 100 milyonda bir insana tanınıyor

Değerini anls, geç kalmadan. ..

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• havadan gelen topları bile takip edemeyip gidip sürekli rakibe çarpan serseri mayın Zeki'ye Lampard lakabını takan futbol cahilleri de bu takımdan gönderilmeli

Yorum

• Ardından sevinmeye ya da üzülmeye gerek duymuyorum. Gittiğin yerde işini iyi yap. Trabzonsporlu olduğunu unutma ve ona göre davran. Nasıl futbol oynarsan oyna değerlerini terk etme...

Yolun açık olsun.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Çok şanslı.
                            Öyle bir yokluğa denk geldin ki senin gibi biri bu takımda senelerce top koşturdu.
                            Gidişine çok sevindim. Çok daha erken olmalıydı.
                            Hamiş

Yorum

• İnşllah başka takımlar da büyük paralar kazanıp da trabzonda yatırımların olur.. Böylesi daha güzel

Yorum

• 1461'de canlı izlediğim iki maçta kornerden topu kavisle kaleye direkt salladığın o iki gol ile hatırlayacağım seni evlat. Yolun açık olsun.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim