Fizik kalitesi daha yüksek olsaydı takımda kalmasını çok isterdim. Hakkını helal etsin, taraftara çok katlandı. Türkiye piyasasında çok uygun ücretlere yarım yamalak düzenli ödemelerle oynadı bu takımda. Takım ekonomik olarak zor durumdayken yük olmadan yedek işlevi gördüler teşekkürler emekleri için. Yolu açık olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Ayakkabı bağcıkların ile kazandığın milyonlarca lira ile sana mutluluklar dilemiyorum. Gönül isterdi ki yollarımız hiç kesişmeseydi.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Yolun açık olsun....
Bazı futbolcular sevilmez yani,ne yaparsa yapsın ,ağzıyla kuş tutsa da olmaz taraftar nezdinde.İnanıyorum ki canın kadar sevdiğin Trabzonspor için elinden gelenin en iyisini vermeye çabaladin.
Elinden geleni yapmak bazen yetenek olmadan olmuyor be Zeki.
Umarım mutlu olursun,yolunda bahtinda açık olsun...En son esra61 tarafından düzenlendi; 20.06.2017, 01:25.
Yorum
-
Yolun açık oldun
Trabzonspor dan uzak
Seni hep kampda maçtan sonra forması elinde kalan tek oyuncu olarak hatırlayacam, kuzen formanı istediğinde nede sevinmiştin...
O gün seninde orada olduğunun büyük bir lütuf olduğunun farkında olduğunu anlsdım
Artık bu zaman sona erdi
Benden sana bir tavsiye
Arabanın modifiyesine harcadığın vakti özel antrenmana harca. ..
Sana bu sınırlı yeteneklerin ile tanınan şanş 100 milyonda bir insana tanınıyor
Değerini anls, geç kalmadan. ..
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ardından sevinmeye ya da üzülmeye gerek duymuyorum. Gittiğin yerde işini iyi yap. Trabzonsporlu olduğunu unutma ve ona göre davran. Nasıl futbol oynarsan oyna değerlerini terk etme...
Yolun açık olsun.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
1461'de canlı izlediğim iki maçta kornerden topu kavisle kaleye direkt salladığın o iki gol ile hatırlayacağım seni evlat. Yolun açık olsun.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum