Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yedigi calimlarin haddi hesabi yok, Babel madara etti onu ben yanlis mac mi izledim ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    Bende bunu yazmak için girmistim..
    Tipkisinin aynisini yazacaktim valla
    Tek isabetli pasi YOK

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

Tam 1 artist.
      Gayretli olmaya çalışıyor belki ama olmuyor işte olmuyooor.

Yorum

• şu futbolcuların hepsi gidecek de bu zeki kalacak ya ona yanarım tayfun cora efsanesinden sonra sıra zeki de
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bugün fena değildi.. 3 maç oynayınca artislenmeye başladı İstanbul'da oynamıyor çok şükür Emre'den farkı olmazdı saha içinde..

Yorum

• Adamlar küfür ediyor belli ki yoksa durduk yere niye bağırsın adam. Yusufa da ettiler hakeme duydun demi diyor. Olur o kadar da ben asıl maçlardan önce takımı ateşlemeye çalışmasına taktım. Hayır özellikle hoca söylemiş olamaz o kadar adam varken. Zeki kendi kendine yapıyorsa bunu acayip bir özgüven var derim artık.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Artistliği hiç bitmedi.Trabzonspor'da 2.maçındayken bile taraftara hareket çekmişti Şunu savunanlar yok mu

Yorum

• Bence fena değildi.Niye yerden yere vurayımki.
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Burada bir çok arkadaş neden ben topçu olamadım da zeki oldu diye kıskançlıktan ölecek..!!! Eleştirmek için gozunun üstünde kaşı var diyecekler nerdeyse!!!

Yorum

• Şu saplantıdan kurtulalım artık. Bir futbolcu belirleyip onu yerin dibine her maç sokma işini bırakalım. Zeki dün kötü falan oynamadı. Son 3 maçtır beğeniyorum. Maç içerisinde yaptığı 1 hata hemen göze batar oldu. Bir ara Mustafa Yumlu için öyleydi. Şimdi sakat olduğu için ibre Zeki'ye döndü

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Adam bikere sagbek degil onu bi ogrenelim de , tamam hal tavir ve hareketleri ofsayt ama soldaki Nizam da 2 kat iyi bariz, bu adam ortasaha oyuncusu sunu bir Hami anladi...Babel i de gayet iyi tuttu Babel bu Gokhan Gonul olsa ne yazar...

Yorum

• Adamsın adam,böyle oynamaya devam et canımı ye

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

Topu fazla tutma ayağında.
                          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• iyisin aslanım seni beğenmeyenler sadece takıntılı öz evlat düşmanı insanlar

Yorum

• En iyi sezon başlangıcını yaptı bence. Ama buna rağmen gözler reisi arıyor.

Yorum

• Bence bu sezona süpriz başlayan isim Zeki.
                                Evet hataları yine oluyor ama hem oyunu hem de mücadelesi gerçekten gelişti.
                                Yalnız maçta bir ara yanılmıyorsam Medjani ile ağız dalaşı yaptı "kimin adamı bu, kimin" diye çıkıştı.
                                Daha sakin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim