Adamlar küfür ediyor belli ki yoksa durduk yere niye bağırsın adam. Yusufa da ettiler hakeme duydun demi diyor. Olur o kadar da ben asıl maçlardan önce takımı ateşlemeye çalışmasına taktım. Hayır özellikle hoca söylemiş olamaz o kadar adam varken. Zeki kendi kendine yapıyorsa bunu acayip bir özgüven var derim artık.
Burada bir çok arkadaş neden ben topçu olamadım da zeki oldu diye kıskançlıktan ölecek..!!! Eleştirmek için gozunun üstünde kaşı var diyecekler nerdeyse!!!
Şu saplantıdan kurtulalım artık. Bir futbolcu belirleyip onu yerin dibine her maç sokma işini bırakalım. Zeki dün kötü falan oynamadı. Son 3 maçtır beğeniyorum. Maç içerisinde yaptığı 1 hata hemen göze batar oldu. Bir ara Mustafa Yumlu için öyleydi. Şimdi sakat olduğu için ibre Zeki'ye döndü
Adam bikere sagbek degil onu bi ogrenelim de , tamam hal tavir ve hareketleri ofsayt ama soldaki Nizam da 2 kat iyi bariz, bu adam ortasaha oyuncusu sunu bir Hami anladi...Babel i de gayet iyi tuttu Babel bu Gokhan Gonul olsa ne yazar...
Bence bu sezona süpriz başlayan isim Zeki.
Evet hataları yine oluyor ama hem oyunu hem de mücadelesi gerçekten gelişti.
Yalnız maçta bir ara yanılmıyorsam Medjani ile ağız dalaşı yaptı "kimin adamı bu, kimin" diye çıkıştı.
Daha sakin.
Yorum