Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• senin tipin bile benim sinirlerimi bozuyor. giyme ulan o formayı giyme !!!

Yorum

• Futbolcu demeye dilim varmıyor.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Zekinin Trabzonspor kariyerinde attığı bir gol, yaptığı bir assist, hatta asist öncesi pas bile olur, bunlardan herhangibirini hiç yaptı mı? Yaptıysa birisi video linki koyabilir mi? çok merak ediyorum
        6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zekinin Trabzonspor kariyerinde attığı bir gol, yaptığı bir assist, hatta asist öncesi pas bile olur, bunlardan herhangibirini hiç yaptı mı? Yaptıysa birisi video linki koyabilir mi? çok merak ediyorum
          Geçen sene Sivasspor maçı da Halil'e asist yapmıştı.

Yorum

• her takımda bir mal futbolcu bulundurma zorunluluğumu var arkadaş....

gs de sabri
            fb de selçuk
            bizde de bu

işin ilginç yani diğer takımların malları iş yapar.bizikilerde sadece mallık olsun diye mallık yapar..
            nefret ediyorum bu futbolcudan...
            yani hoca sana da diyorum.bu adamda ne keşfettin.ne özelliği var da oyuna sokup milyonların ahını kendine alıyorsun.anlamıyorum
            En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 20.10.2013, 20:56.
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İkinci yarıda 1461'e gönderilmeli yerine daha iyi birisi alınmalıdır!
              Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
              Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                senin tipin bile benim sinirlerimi bozuyor. giyme ulan o formayı giyme !!!
                Ulan sen beni öldürecek misin Murat

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  her takımda bir mal futbolu bulundurma zorunluluğumu var arkadaş....
                  Aha bir tane daha... Ölecem gülmekten...

Yorum

• Veliaht prens. Aykut Akgün vol2.

Yorum

• Keşke futbolu bıraksan
                      Dallas Mavericks
                      .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• AW: Zeki Yavru

hata yapa yapa öğreneceksin kardeşim. Güveniyorum sana.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                        En son UğuR tarafından düzenlendi; 21.10.2013, 16:51.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Zeki gibiler insanı öz evlattan bile soğutur. Bu çizgisine devam edip sene sonunda gönderilmezse büyük yerlerde torpili olduğunu düşüneceğim.

Yorum

• Iddia ediyorum bu performans ile PTT Ligin'de dahi oy-na-ya-maz !!!!!

.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bu adamla sözleşme yenilendimi bilen var mı? Duyduğum kadarı ile sene başında 2-3 maç ilk 11 çıkınca hemen menejeri klübe gelmiş sözleşmesini iyileştirmek ve yeni sözleşme imzalamak için. Eğer sözleşmesi uzatıldı ve ücreti arttırıldıysa vay halimize. Bilet paraları forma paraları bu adamın maaşına gidiyorsa yazık valla.
                              ...

Yorum

• * Parası neyse verelim bırak Zeki
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim