bence bugün pek gereksiz faul yapmadı yerinde sırıtmadı....zeki sağlam geliyor bana göre...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Zekası kıt oyuncu gereksiz yerde, gereksiz yere sırtı kaleye dönük oyuncuya faul yapıp rakibe tehlikeli yerden duran top şansı verir Zeki. Umarım zekadan değil de heyecanından kaynaklanıyordur bu durum.
Onun dışında Serkan'dansa seni 6 ay izlerim.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Katılıyorum, bazen fazla soğukkanlı topları arkadan çıkarıyor. Daha iyi futbolculara karşı gol pozisyonu verir. Abdullah örneğin topları direk dişarı taça attı, böylece bir hataya şans vermedi. Çaresiz kalınca fazla faul yapıyor, lig maçlarında kart görür böyle oynarsa.İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZekası kıt oyuncu gereksiz yerde, gereksiz yere sırtı kaleye dönük oyuncuya faul yapıp rakibe tehlikeli yerden duran top şansı verir Zeki. Umarım zekadan değil de heyecanından kaynaklanıyordur bu durum.
Onun dışında Serkan'dansa seni 6 ay izlerim.
Yorum
-
Göbekli sağ bek ekolüİlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan'dan her durumda daha iyi olacağını düşünüyorum.
Umarım forma şansı bulur.
Fiziksel olarak biraz sıkıntılı görünüyor.
Göbekli sağ bek ekolü mü yaratıyorlar Serkan ile anlamadım.
))
Halit Abi'ye tek bir fark ile katılıyorum bende.Serkan'dan çok daha iyi olacak Zeki.Ben beğeniyorum.
Yorum
-
Neresi hantal la çocuk muhteşem sprint atıyor.İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence biraz hantal gibi ama bence gelecek vaat eden oyunculardan..7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
hantal olan vıttek sen yanlıs kısıyı ızledınİlk olarak öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence biraz hantal gibi ama bence gelecek vaat eden oyunculardan..
''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum