Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Deep Blue abi nerdesin aloo Senin adamini yere göge sigdiramiyolar,bunu kacirma derim
    Kardeşim, Trabzonspor taraftarının büyük çoğunluğunun futboldan anladığı tezi koca bir palavradır. Trabzonspor taraftarının futbolcudan anladığı tezi de kocaman bir yalandır. Trabzonspor taraftarının Zeki'nin futbol yetenek(sizlik)lerini tartışıyor olması ise yılın komedisidir. 5 dönüm alanda, rakip baskısı olmadan iki top attı diye İniesta muamelesi görüyor olması, ''futbol temaşa lezzet algısı'' yerlerde sürünen aziz Trabzonspor taraftarı için şaşılacak bir durum değidir. Adamın biri çıkıp soda için demiş bize... Neden, çünkü hazmedemiyormuşuz... Allah akıl fikir versin... Daha ne diyeyim. Bir kaşı yerde, bir kaşı gökte, ''Boğaz köprüsünden kemençeyle kupa'' vaadinde bulunan ilkokul mezunu işsiz başkana, vatan kurtaran arslan muamelesi yapan ''içgüdüsel ekolün haşin erkekleri'', elbette ki Zeki'nin iki pası sonrası bu yazıları yazabilirler... Daha da beteri, biz soda içerek hazım problemimizi aşarız da, bunlar, futbol fukarası beyinlerine iyi gelebilecek ne içerler bilmem...

Yazık ki, ne yazık... 61 numaralı Zeki Yavru övgüler alıyor... Vah koca Trabzonspor'um vah...

Yorum

• İlk olarak Miserable tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baştan aşağı abartı ve romantizmle süslenmiş gerçekliği olmayan bir yazı. Yazar burada 4.lükten öteye geçmememizi öğüt veriyor.
      Aynen yazinin ozeti budur

Bi ara pasla devrim mi yapmisiz vay anasini
      En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 23.04.2014, 17:24.

Yorum

• Bayramın kutlu olsun Zegi
        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeşim, Trabzonspor taraftarının büyük çoğunluğunun futboldan anladığı tezi koca bir palavradır. Trabzonspor taraftarının futbolcudan anladığı tezi de kocaman bir yalandır. Trabzonspor taraftarının Zeki'nin futbol yetenek(sizlik)lerini tartışıyor olması ise yılın komedisidir. 5 dönüm alanda, rakip baskısı olmadan iki top attı diye İniesta muamelesi görüyor olması, ''futbol temaşa lezzet algısı'' yerlerde sürünen aziz Trabzonspor taraftarı için şaşılacak bir durum değidir. Adamın biri çıkıp soda için demiş bize... Neden, çünkü hazmedemiyormuşuz... Allah akıl fikir versin... Daha ne diyeyim. Bir kaşı yerde, bir kaşı gökte, ''Boğaz köprüsünden kemençeyle kupa'' vaadinde bulunan ilkokul mezunu işsiz başkana, vatan kurtaran arslan muamelesi yapan ''içgüdüsel ekolün haşin erkekleri'', elbette ki Zeki'nin iki pası sonrası bu yazıları yazabilirler... Daha da beteri, biz soda içerek hazım problemimizi aşarız da, bunlar, futbol fukarası beyinlerine iyi gelebilecek ne içerler bilmem...

Yazık ki, ne yazık... 61 numaralı Zeki Yavru övgüler alıyor... Vah koca Trabzonspor'um vah...
          Ben kongrede oyumu hakan kulaçoğluna verdim...iniesta Trabzonlu olsa bugün 2. Ligde oynuyor olurdu..ona bu şansı vermezdi bizim sevgili sabırsız taraftarımız...

Yorum

• İlk olarak Atakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zeki'den bir Veli Kavlak çıkar mı?
            stiller farklı bizimki daha yetenekli gibi geldi bana ama oyun zekasında bi fikrim yok şuan seçme şansım olsa veliyi oynatmak isterdim takımda

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bayramın kutlu olsun Zegi
              Hahah Tolga abi ya

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hahah Tolga abi ya
                Zeki de bizim çocuğumuz sonuçta Öznurcum

Yavrim yaa Nasılda Lampardvari ne kadar GerardGerardcık.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• Erciyes maçında hataları vardı.Top kayıpları yine vardı.Ama paslarından hiç görülmedi.Bu maç göreceğiz Junior Lampard'ı

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben kongrede oyumu hakan kulaçoğluna verdim...iniesta Trabzonlu olsa bugün 2. Ligde oynuyor olurdu..ona bu şansı vermezdi bizim sevgili sabırsız taraftarımız...
                    1-)Ben bireysel olarak oyunuzu kime verdiğinizle ilgili değilim. Bir zihniyete vurgu yaptım.

2-)Trabzon'lu olduğu için, yani üstün ırk mensubu olduğu için Trabzonspor kulübünün para ve forma verdiği yetenek düşmanı tipleri görünce, Trabzon'lu Iniesta'ya neler verilebileceğini hayal bile edemiyorum.

Yorum

• kulubun ıcınde bukadar teknık kadro ve antrenor var hemen hemen hepsı hayatını futbolun ıcınde tamamlamıs.. bızım oturudugumuz yerden goemedıgımız bırseyler goruyorlar demekkı bu adamda ... burak ıcın soyledıklerınızı dun gıbı hatırlıyorum ama gıderken soyledıklerınızıde ..
                      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Zeki Yavru..Futbola orta saha olarak başlamış ama sonradan çok bilen hocaları tarafından sağ bekte kendisinden çok daha süratli adamlarla karşı karşıya bırakılmıştır.Evet Zekinin sağ bek performansı çok kötü olabilir Ama arkadaşlar Allah aşkına bu adam orta saha ,,Orta saha yaa..1461 in 2. lig b performansını inceleyen azcık araştırmacı bir adam Zeki'nin sağ bekte aslanların ortasına atılmış ceylan olacağını bilir..Şimdi bana da futboldan anlamayan Trabzonlu yaftası yapıştıracak olanlar dikkat edin suç bu çocuklarda değil onları bir yılda 300 milyonluk takımların karşısına rakip olarak çıkaranlardadır..Benim Zeki'den beklentim orta sahada rakibe basıp ortalamanın üzerinde top kazanması,asist ve gol özelliklerini 5 ila 10 arasında göstermesidir.İyi şut attığını ,iyi orta yaptığını biliyorum..Hee diyceksiniz ki daha iyisi olmaz mıydı..Bu konu üzerine çok konuşurum,çok yazarım(ız) da kimse anlar mı???Benim son umudum Hami( yalancı Hacıosmanoğlu'na rağmen ) Bence Hacıosmanoğlu seçilmiş bir ajandır..Trabzonspor 'a zarar vermek için Adalet yoksunları tarafından seçilmiştir..Kalın sağlıcakla..
                        Türkü bilmeyen Türk'ü bilemez...

Yorum

• Hücum anlamında geçen haftaki üretkenliği yoktu ama yine de kötü oynamadı...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Zorla kendine sövdürüyosun Zeki

Yorum

• AW: Zeki Yavru

Duran topları Zekinin kullanmasını istiyordum üç senedir. Son zamanlarda topun başına geçmeye başladı. Yapamadığı bir şey değil, kullandıkça açılacaktır.

Gesendet.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Geçen haftaki balon patlamış oldu. Hiçbir varlık gösteremedi bugün. Özellikle ikinci yarı orta sahayı tamamen Antep'e bırakmamızda önemli pay sahibiydi..
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim