Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2.ligin vasat bi takımında oynasa kimsenin dönüp bakmayacağı adam Trabzonspor'da sağbek oynuyor.

Yedek dahi olması şaşırtıcı 22 yaşındaki sözde genç Zeki'nin.
    #Dik oyna

Yorum

• Performansı çok iyi değildi tamam da yine başlanmış topçu değil falan denmeye.Bu kadar abartılacak bir şey yapmadı bu adam.Altyapıdan çıkan bir adam mutlaka o yıl günah keçisi oluyor,gına geldi artık.
      "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Performansı çok iyi değildi tamam da yine başlanmış topçu değil falan denmeye.Bu kadar abartılacak bir şey yapmadı bu adam.Altyapıdan çıkan bir adam mutlaka o yıl günah keçisi oluyor,gına geldi artık.
        Bu çocuk 17-18 yaşında olsa tamam diyeceğim sabır göstermiyoruz hata bizde.

Altyapıdan 22 yaşında çıkmış futbolcu .
        #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Performansı çok iyi değildi tamam da yine başlanmış topçu değil falan denmeye.Bu kadar abartılacak bir şey yapmadı bu adam.Altyapıdan çıkan bir adam mutlaka o yıl günah keçisi oluyor,gına geldi artık.
          Alakası yok! Hep pozitif ayrımcılık bile yaptım bu oyuncuyu izlerken.

İzlediğim her maçta inanılmaz kötü oynadı. Sanki halı-sahadan futbolcu getirmişiz gibi. Amatörce hatalar vs.

Yok zorlamaya gerek yok, Göksu'yu alalım o da alt yapıdan. Daha çok hakediyor Trabzonspor da olmayı!
          Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• İlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alakası yok! Hep pozitif ayrımcılık bile yaptım bu oyuncuyu izlerken.

İzlediğim her maçta inanılmaz kötü oynadı. Sanki halı-sahadan futbolcu getirmişiz gibi. Amatörce hatalar vs.

Yok zorlamaya gerek yok, Göksu'yu alalım o da alt yapıdan. Daha çok hakediyor Trabzonspor da olmayı!
            Göksu'nun hızı dışında herhangi bir fazlası yok + ters kademelerde ve hava toplarında da daha zayıf kalır.Ben özgüveninin az olduğunu düşünüyorum,problemi yetenek değil budur bence.Serkan'a Göksu'ya tercih ederim.Bosingwa'ya değil tabi O da büyük şans Zeki için,umarım bir şeyler katar ona.

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu çocuk 17-18 yaşında olsa tamam diyeceğim sabır göstermiyoruz hata bizde.

Altyapıdan 22 yaşında çıkmış futbolcu .
              Bizim memlekette 17-18 yaşında çocuklar oynayamıyor zaten,kendilerini göstermeleri 24-25 yaşlarını buluyor hep.Arda gibi istisnalar olmadığı sürece tabi.Arsenal için geç,ama bizim için geç değil
              En son Murat Engin Akyüz tarafından düzenlendi; 09.08.2013, 15:39.

Brian Clough

Yorum

• Bu dünyaya bek olarak gelmediği çok açık. Orta sahada falan denemek lazım önlibero olur belki.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Çalım yemesi anlaşılabilir bir durum bir yerde. Bazı bekler kolay çalım yer, bazıları ise üzerine gelen rakibe öyle çapraz koşular gösterir, öyle sağlam pozisyon alır ki fizik olarak iyi durumda olduklarında çok zor çalım yediğini cümle alem bilir, Ashley Cole gibi, Gökhan Gönül gibi.

Fakat Zeki üzerine gelen rakipten çalım yemesinden ziyade sürekli pozisyon hatası yaparak rakibin gerisinde kalıyor. Her maçta defalarca rakibi arkadan kovalamaya, yetişmeye çalıştığına şahit oluyorum. İnsan gerçekten hayret ediyor.
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Defansif yonu tartisilir ama ortalari kavisli ve adrese dogru geliyor bosingwa,nin onunde oynayabilirmi?

Yorum

• Bosigw > goksu > serkan > ben > zeki
                      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bosigw > goksu > serkan > ben > zeki
                        Hele bir bosigwayi gorelim daha sonra bakariz! nedenmi? bize gelirken methiyeler duzulen hangi yabanci oyuncudan cok memnun kaldiniz? bir yabanci oyuncuya yerliden iki uc katli daha fazla verip aliyoruz bir
                        muddet sonra bakiyoruzki bizimkiler den bir farki yokmus (kalite acisindan de
                        gil KATKi anlaminda) ornek olarak zokora huseyin belki daha aciklayici olabilir

Yorum

• haklısın aslında bencede beklemek lazım ama maludanın klasını görünce inş oda iyi olacak
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• 4 maci toplasam takimin en kötüsü...

Son macta yine cok kötüydü...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hata yapmadan kim başarılı olmuş bu dünyada da Zeki'ye hemen tepki veriliyor? Adama sahip çıkmayacaksan sahaya
                              sürmeyeceksin bu kadar basit. Serkan daha az hata ile oynayabilirdi. Şimdi Bosingwa da oynayabilir ama er ya da geç
                              Zeki giyecek formayı.
                              2005'te GS maçında gol yiyince ağlamaya başlayan Tolga için kim derdi ki TS kaptanı olup BJK'ye kurtarıcı olarak transfer
                              olacak. Sabır lazım uşaklar

Yorum

• Ben yediği çalımlardan vs öte oyun zekasına bakıyorum, maalesef pek yüksek bulduğumu söyleyemeyeceğim. Rakibin yapacaklarını, yapabileceklerini kestiremiyor, sanırım bir maç önceydi uzun pas atıldı, top dışarı çıkacaktı koştu yetişti baskı yedi, vurdu ve hop rakibe. Çok manasız bir hareketti açıkçası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim