Rezaletti arkadas.her hafta amatör maclari tribünden takip ediyorum Zeki gibi laylaylom oynayanina rastlamadim.prof bir oyuncu her topa müdahalesinde yere neden duser arkadas?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Soda içmeden yazmıştım.
İlk olarak unaLhso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 sene top oynama.1 maç iyi oyna.Tamam futbolcusun
Öyle övgüler görüyorum ki yok böyle bir şey.Şişirmekte üstümüze yok.2 senedir yatıyor.1 maç iyi oynuyor.Tamamdır.Neyse ki yorumum yine aynı.Seneye bu ve diğerleri kalırsa ki %100 kalırlar.Daha maç falan izlemem.1 maçla iyi futbolcu olunmaz.Soner'i yediler.Neyse ki yine yanılmadımİlk olarak unaLhso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErciyes maçında hataları vardı.Top kayıpları yine vardı.Ama paslarından hiç görülmedi.Bu maç göreceğiz Junior Lampard'ı
Yorum
-
ZEKİ YAVRU SORUNU
Trabzonspor'un bu hafta içinde yaptığı antrenmanlarda sakat olduğu için bordo mavili takımla birlikte çalışmayan Zeki Yavru'nun Bursaspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcandığı bildirildi. Son haftalarda orta sahada sergilediği performansla dikkat çeken Zeki Yavru'nun teknik sorumlu Hami Mandıralı ile konuşarak, "Takımımı yalnız bırakmak istemiyorum" dediği belirtildi.
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum