Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rezaletti arkadas.her hafta amatör maclari tribünden takip ediyorum Zeki gibi laylaylom oynayanina rastlamadim.prof bir oyuncu her topa müdahalesinde yere neden duser arkadas?
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

Alın size Lampard.
      Şaşırmadım hiç

Yorum

• Gercegi söylemek lazim ki bizim oyuncumuz olamaz. Haa kadroda dursun farketmez
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• niye beklenti içine giriyorsunuz ki ? zeki abicim bu gol yedirmediğine şükür ediceksin maç kazandırırsa mutlu olucaksın okadar

şuan daha iyi bir alternatif yok maalesef...

soneride gördük bugün...pardon göremedik

Yorum

• Soda içmeden yazmıştım.

İlk olarak unaLhso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2 sene top oynama.1 maç iyi oyna.Tamam futbolcusun

Öyle övgüler görüyorum ki yok böyle bir şey.Şişirmekte üstümüze yok.2 senedir yatıyor.1 maç iyi oynuyor.Tamamdır.Neyse ki yorumum yine aynı.Seneye bu ve diğerleri kalırsa ki %100 kalırlar.Daha maç falan izlemem.1 maçla iyi futbolcu olunmaz.Soner'i yediler.
            İlk olarak unaLhso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erciyes maçında hataları vardı.Top kayıpları yine vardı.Ama paslarından hiç görülmedi.Bu maç göreceğiz Junior Lampard'ı
            Neyse ki yine yanılmadım

Yorum

• ZEKİ YAVRU SORUNU

Trabzonspor'un bu hafta içinde yaptığı antrenmanlarda sakat olduğu için bordo mavili takımla birlikte çalışmayan Zeki Yavru'nun Bursaspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcandığı bildirildi. Son haftalarda orta sahada sergilediği performansla dikkat çeken Zeki Yavru'nun teknik sorumlu Hami Mandıralı ile konuşarak, "Takımımı yalnız bırakmak istemiyorum" dediği belirtildi.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, gelecek sezonun transfer politikasını belirlediklerini ifade ederek, "Mağlup olduğumuz zaman eğlenen değil, yapımıza ve ruhumuzu uygun oyuncuları kadroya katıp, [...]
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 20 milyon euroya serbest kalır maddesi koyup sonraki satıştan %61 pay alınır maddesi koydurmamız lazım

Yorum

• Orta saha performansı bek performansının kat kat üstünde diye düşünüyorum.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• ismi gibi olsa neyse

Yorum

• Zeki Yavru

Erciyes maçı tesadüf gibi gözüküyor. Geçen haftadan da kötü...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Oyunu aklıyla oynamıyor. Adamlara o kadar sert giriyor ki her maç kırmızı riski var. Biraz akıllı davransa bir sürü top kapabilir fakat aklını kullanmıyor.

Yorum

• Maşallah. Chelsea, Lampard'ın yerini doldurmak için seni almaz umarım..

Yorum

• Önce o neye benzediği belli olmayan sakalı kessin, sonra kilo versin, sonra da ait olduğu yere, 2. Lige dönsün.

Yorum

• cezalı duruma düşmüş,,çok üzüldük,şimsi sensiz gs yi nasıl yeneceğiz

ömür boyu cezalı olman dileğiyle
                              çok antipatiksin
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim