Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 sene top oynama.1 maç iyi oyna.Tamam futbolcusun

Öyle övgüler görüyorum ki yok böyle bir şey.Şişirmekte üstümüze yok.2 senedir yatıyor.1 maç iyi oynuyor.Tamamdır.Neyse ki yorumum yine aynı.Seneye bu ve diğerleri kalırsa ki %100 kalırlar.Daha maç falan izlemem.1 maçla iyi futbolcu olunmaz.Soner'i yediler.

Yorum

• konuşmaları hoşuma gitmedi,fiziksel olarak hala çok zayıf iyi bir yaz kampı yeesi lazım,boşboş konuşacağına çalıssın,onda potonsiyel ve yetenek kimsede yok şu an takımda,ama böyle devam ederse karıyerine halı sahada devam eder, soner,çalışmak çalışmak çalışmak!!!
      https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

Zeki'nin bu performansı sadece günlük bir başarıdır bence. Haftaya böyle oynayacağının hiçbir garantisi yok ki bugün ofansif olarak iyi olsa da yine defansif olarak çok açık verdi. Hala orta sahada oynamasına karşıyım.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Tebrik ederim. Oynamasına kesinlikle karşıyım. Kesinlile karşıyım. Kesin oynamamalı. Kendisine resmi siteden teşekkür edilip sezon sonu gönderilmeli.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bu akşamki oyunun 1 maça özgü olduğunu düşünüyorum. Sezon sonu gitmeli.

Yorum

• müthiş futbol oynadın tebrikler
              & ONUR RECEP KIVRAK &
              ^^KELEBEK^^

Yorum

İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                konuşmaları hoşuma gitmedi,fiziksel olarak hala çok zayıf iyi bir yaz kampı yeesi lazım,boşboş konuşacağına çalıssın,onda potonsiyel ve yetenek kimsede yok şu an takımda,ama böyle devam ederse karıyerine halı sahada devam eder, soner,çalışmak çalışmak çalışmak!!!
                Zekide ki yetenek takımda kimsede yok derken???

Zeki yetenek fukarası be!!!

Yorum

• Defansif anlamda çok kötüydü.

Ofansif anlamda ise bomboş alana iki top yuvarladı. Başka da hiç bişey yapmadı.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zekide ki yetenek takımda kimsede yok derken???

Zeki yetenek fukarası be!!!
                    soner için yazmış belli ki.

Yorum

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      soner için yazmış belli ki.
                      Yoo zeki için yazdım.

Yorum

• Valla gecen hafta nasil yerin dibine soktuysak bu hafta da hakkini teslim etmek lazim. Iyi top oynadi, tebrikler.

Yorum

• Deep Blue abi nerdesin aloo Senin adamini yere göge sigdiramiyolar,bunu kacirma derim
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Duydum ki güzel oynamış çeşitli lakaplara layık bulunmuşsun.
                            Ölmeden önce bu performansı izlemek isterdim.
                            Kör talih.

Yorum

• iyi oynadi bugün

sezon sonu uzaklastirilmali Trabzonsporda oynayacak kapasitede degil ve asla olmayacak

tayfun coranin bir maclik müthis bir sagbek performansi vardi 2009 senesinde ona benzettim bugün olanlari
                              Forvete: Tencere Hill
                              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• çok kritik yerde iki top kaptırdı, gözümden kaçmadı değil. pperformansının tadını çıkarsın ama zor be gülüm. ortasını ortasına zeki yi yazmak beni pek cezbetmiyor. benim futbol anlayışıma göre en kaliteli futbolcularının orda oynaması lazım.tabi ki bu zeki değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim