Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zeki, ismine layık olamayan bir Trabzonspor futbolcusudur gözümde! "Bırakın! Çürüsün." de demiyorum. Ama futbolcu olması hakikaten yazık olmuş Verilen parayı bana verseler ben var-yemem. Bir tane Play Seytin oyun dükkanı açardım arkadaş. Bu kadar basit.

Yorum

• Senin yerinde olsam evden dışarı adımımı atamam!
      Sen altında Q7 ile Meydanlarda fink atıyorsun ya işte buna ayar oluyorum!
      Hamiş

Yorum

• Zeki Yavru

Bu forma bu heriflere dustu ya...

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kesinlikle bir torpili olmalı..
          Günaydın

Yorum

• Bu adamı düğünümde oynatmam derler ya resmen bu şahsiyet için çıkarılmış kimsin ulan sen

Yorum

• Zekiye kızmayın, onu ortasahada dahi kesemeyen eşeklere kızın...

Yorum

• Zeki, Yavru'm ne ayaksın sen?

Yorum

• orta sahada millete el işareti yapmayı, kaptanlık taslamayı, reisliği felan nerden öğrendin sen ? yemin ederim halı sahada sadece o tipinle dayak yemeye mahkumsun, bunu kim topçu yaptıda TS ye getirdi oynatıyor, cebine para sokuyor ?

çıldırıcam arkadaş şunlardan bizi kurtaracak bir yönetim ve teknik adam istiyorum yeter artık.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bu öz evlat için Gökhan Gönül'ün veliahtı, Serkan Balcı'dan 10 gömlek üstün diyenler vardı.

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

Bu kadroda şans buluyor ama Soner yok.
                      Durum cidden vahim..

Yorum

• yazarlardan biri begenmis necmi perekli sasirmadim zaten su öz evlatcilar olmasa 18 bile olmaman gerekir defol git. Sakatlansan üzülmem
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu öz evlat için Gökhan Gönül'ün veliahtı, Serkan Balcı'dan 10 gömlek üstün diyenler vardı.
                          Evet ben demistim sagolsun kendisi yuzumu tezege soltu cikardi

Yorum

• Pirlo mu sandın sen kendini la?

Yorum

• Ulan evladım olsan, iş eldiveniyle severim seni... O derece gıcığım. Bi s....r git!!!

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayırlı olsun. Bu aralar çok iyi işler yapıyoruz...
                                aynen........
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim