Bugün iyiydi ama daha iyi olması lazım.Gördüğüm kadarıyla kendisinde bir özgüven sorunu var.Normalde başarabileceği şeyleri güvensizlikten yapmıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aslinda Senol Hoca bir cilginlik (!) yapip, kornerleri emanet etse, 1461'deki gibi gollerde katkisi olmasini saglarsa kendine getirebilir bu cocugu...İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün iyiydi ama daha iyi olması lazım.Gördüğüm kadarıyla kendisinde bir özgüven sorunu var.Normalde başarabileceği şeyleri güvensizlikten yapmıyor.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Önceki maçlarda yaptığı ortalara bakarak söylüyorum,kesinlikle etkili kullanır duran topları .Ki 1461deyken duran toplardan golleri vardı bildiğim kadarıyla.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda Senol Hoca bir cilginlik (!) yapip, kornerleri emanet etse, 1461'deki gibi gollerde katkisi olmasini saglarsa kendine getirebilir bu cocugu...
Yorum
-
Kornerden bile var.İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceki maçlarda yaptığı ortalara bakarak söylüyorum,kesinlikle etkili kullanır duran topları .Ki 1461deyken duran toplardan golleri vardı bildiğim kadarıyla.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
Carlos diyosun yaniİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKornerden bile var.
O kadarını bilemem ama sert ve kavisli orta kesiyor,bu da bizim,özellikle de Jankonun,ihtiyacı olan bir şey.
Yorum
-
Hatta bi kerede top öyle giderken rakip salladi kendi kalesine, iki diyelim biz buna.İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCarlos diyosun yani
O kadarını bilemem ama sert ve kavisli orta kesiyor,bu da bizim,özellikle de Jankonun,ihtiyacı olan bir şey.
Werder macinda acmisti yine öyle bi orta, rakip atlamasaydi önüne yazmisti Janko o mac bi tane. Ama kismet degilmis. Sezonun ikinci yarisi daha cok görürüz insallah..Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
Söye birsey var: Her ne kadar Serkan'dan fazlasi olmasada, Gelisime cok daha acik bir Futbolcu oldugu icin kesin olarak oynatilmasi lazim. Serkan biraz daha iyi oynadigi icin oynatilirsa, Zeki kendini gelistiremez ve Serkan'in oynayacagi 1-2 sene sonra yine Sag Beksiz kaliriz."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Valla ben hiç olmazsa Serkanla önlü arkalı değerlendirirdim Zekiyi.Sağ açıkta oynayan elemanlara bakalım.Volkan;devamlılık arz etmiyor,bir var bir yok.Yasin;sağ açığın adamı olmadığını sene boyunca gösterdi bize ,yetersiz.Halil;bir kanat oyuncusu olmak için gereken hız ve teknikten yoksun,savunmaya çok yardımcı oluyor fakat en fazla 60.dakikaya kadar bunu yapabiliyor.
Zeki ise savunmada zaman zaman tecrübesizlikten açık vermesine rağmen dinamik bir oyuncu,ileri geri sürekli çalışabiliyor,aklında sürekli hücum var ,bindirme yapıyor.Ve en önemli özelliği takımda belkide en iyi orta kesen adamlardan birisi.Sert ve kavisli kestiği ortalar Janko için çok faydalı olabilir.
Evet şu an Serkanın yükselen formu ve Zekinin savunmadaki tecrübesizliği sağ bek mevkisini kapmasına engel.Fakat sağ açıkta rahatıkla oynayabilir.Serkan-----Zeki şeklinde kurulacak bir kanat bizim en etkili kanadımız olur hem ofansif ,hem defansif açıdan.Bu konuda gerçekten iddalıyım.
Genç oyuncu oynatılarak kazanılır.Evet,Serkanın kesilip yerine Zekinin oynatılması şu an için adilane olmaz,fakat Halil,Volkan,Yasin üçlüsünü kesip yerine Zekiyi oynatırsak hem Zeki kazanır hem biz kazanırız.
Haydi be Şenol hocam,dene bir kere,oynasa oynasa Halil kadar kötü oynar,ama daha iyi oynama ihtimali çok daha yüksek.
Yorum
-
Yahu nasil oynayacak 11de? Biz baska birini mi izliyoruz?
Koordinasyon yok, varyasyon yok birebir yok, yok yok yok.
Duracagi yeri bilmiyor, gidecegi yeri bilmiyor.
Hata yapacak tabii ki ama arada olumlu biseyler yapmaz mi bi genc hic?
Genc ve Trabzon lu diye oynayamaz kimse.
Biseyler koymali ortaya.
Yorum
-
Lig kupa hazirlik.. Oynadigi tum maclari izledim. 7-8 mac civari. Hicbir isik gormedim. Gencligini heyecanini gozonunde bulundurarak cok da bisey beklemiyor olmama ragmen.
Gereksiz fauller, adam kacirmalar, kacirdiktan sonra hisimla yapilan sert fauller disinda pek bisey goremedim.
Genc bi oyuncu Trabzonspor da sans bulacaksa tabii ki hata yapacak ama kumasini da gosterecek.
Zeki cok genc, umut vaadediyor falan da.. Oyle 17-18 falan da degil. 1991 li.
3 yildir cok daha zor bi pozisyonda kutur kutur top oynayan Alper Potuk gibi.
Bi oyuncuya sans vermemiz gerekiyo gercekten. Yusuf Erdogan'a. O da bazen hata yapiyor ama kumasi kendini nasil da belli ediyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum