başkan dayısı ile arayı düzeltmiş galiba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Zeki Yavru
Trabzonsporu babasının malı, futbolcuları kölesi gibi gören bu zihniyete karşı Zekinin yanındayım. Trabzonsporun hiç bir futbolcusu kimsenin babasının uşağı değildir. Saygı duyacaklar, o kadar!İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerif sensin, adamsın adam...desteğe devam edelim
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Yeni yetişen Trabzonlu taraftar profili.. o neden futbolcu oldu da ben olamadım, dur şuna bir çakayım!! Yerin dibine sokayım şeklinde ... Nasıl bir nesil yetişmişse artık içindeki kıskançlık, kin ve nefret vb. Kotu duyguları bu insanlar üzerinden boşaltıyorlar... Hayatlarında doğru durust topa değmemiş bu insan topluluğu sahada yüzde yuzunu veren elinden geleni yapan zeki yavruya hakaret ediyor... Çok gorduk boylelerini halı saha maçına çağırırsın gelir topu kırar hani zannedersin ki o eleştirileri yapan arkadaş messi!!! Sporun, takım olmanın, ekip ruhunun farkında olmayan bu guruh ne yazık ki iho gibi bir başkan ve yönetim seçmiş kendi evlatlarını değersizleştirmiştir...
Yorum
-
Ersun Yanal akıllı adamdır kendı ayagına sıkmaz .Bosi yokken Salıh oynar Zekı'de Salıh'ın yedegı olurİlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam birde direk 11'de başlıyormuşÇünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
ama ne yazik ki Trabzonspor'da oynarİlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir oyuncu bu kadar kötü ve yeteneksiz olur.
Yorum
-
zeki burayı okuyorsa zaten oynayacagı varsada ya moralman oynayamaz yada hırssıyla güel oynamaya calısıp bu yazılanları ve kendısı hakkındaki gorusleri bertaraf etmeye calısır.
ama bende sahsen trabzonsporlu olan ama kalitesiyle bu takımda oynamayı haketmeyen zekinin ilk 18 e dahi girmemesi kanaatindeyim.
Yorum
-
Bazıları Zeki'yi burda sırf Trabzonlu olduğu için savunuyor. Hainlik iddialarına vs hiç girmiyorum. Doğruluğu tartışılır. Ancak hainliğe gelinceye kadar zekinin bu takımda oynamamasını gerektiren en geçerli nedenlerden biri var: Yetenek.
Oynadığı zaman takıma zarar veren bir adama sırf "öz evlat" diye destek vermem.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum