Ne kadar hızlı yemek yiyorsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kendisini çok beğenmeye başlamakla birlikte , Emerson , Gattuso'ya benzetiyorum stilini.
Bugün dünyanın en büyük kulüpleri bile tekniği olmayan savaşçı deli gibi kesici bir futbolcuya ihtiyac duymaktadır ve oynatmaktadır. Eğer zeki bu özelliğini geliştirir ise takımın iskelet kadrosunda yıllarca hizmet verecek bir futbolcumuz olacaktır İnşallah.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Zeki allah aşkına sonra da tribün baskısı diyorsun bu vucut hiç futbolcu vucududna benziyor mu? sırf yağ!!! Biz de bunlardan birşey bekliyoruz ben öğretmenim bütün gün ye iç yat vallahi benim vucudum daha derli toplu...Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
öğrenci adamım, stajdı okuldu dersti işti zarttı zurttu o yoğun tempoda yinede kendime günde 1-2 saat ayırıp yaz gelene kadar düzenli spora gidiyorum, fit ve sağlıklı bir vücut için çalışıp çabalıyorum. ben buna zaman ayırıyorum.
peki senin işin ne bilader bu vücut ne böyle ? ben bizim ülkedeki sporcuları anlamıyorum, dünyanın parasını alıyorsunuz sizin işiniz bu zaten antrenman maç ve spor, ee daha ne yani ?
ama suç sizde değil ki, suç sizin şu halinizi görüp ''sen kendine futbolcu mu diyorsun ? defol git kendine başka kulüp bul !'' diyip sizi takımdan kovmayanlarda, futbolcu diye sizi izletiyorlar işte bize. ondan sonra vay efendim şampiyon olacağız da olamıyoruz da bilmem neyde..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum