Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Zeki Yavru

İlk olarak diensi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1461'i 1. lige çıkartan kadrodaydı. 3-4 frikik golü vardı.

adrianın ön direği geçmeyen kornerlerini mi istiyorusunuz
    Kornerden direkt kaleyede iki golü vardı o sezon. Biri uzun köşeye, diğeri kısa köşeyeydi.

Toplamda 16 gol atıp, 10'un üzerinde asist yapmıştı.

Gesendet.
    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 19.05.2014, 00:30.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ynt: Zeki Yavru

Lampart Zekiiiii Oleeeeyyyy (!)

Yorum

• Zeki Yavru

Bu elemandan bi Sabri cikabilir. Ne kadar dalga gecilse de Sabri'nin gsye olan katkisini yapacaksa devam etsin. Son haftalardaki performansiyla seneye alternatif olarak kalmayi garaantiledi.

Yorum

• Zeki Yavru

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sağ bek değilim diye haykırıyor resmen, tam bir forvet arkası, çok yetenekli, attığı golü çok az kişi atar ligde, tam bir yeteneklerle bezenmiş Allah'ın bize güzel memleketimden verdiği nadide bir futbol duayeni. Allah takımımızdan eksik etmesin.

Evet Yumlu sonrası yeni kurban belli oldu 😬😬😬😬

Yorum

• 7 gollük bir sezon geçirmiş gemiş sezonlardan birinde.demekki cm potansiyeli olan bir oyuncu.bunu hami gördü.buda iyibişey
            TEKKEBALL

Yorum

• Futbol yetenekleri kisitli falan ama Hami iyi kullandi Zekiyi.

Zokoradan daha cok katki sagladi takima.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Futbolcunun yuzu eskimeye gorsun veya kara listelerine bir girdin mi daha agzinla kis tutsan yatanamazsin...Maci canli izleyemedim forumdan takip haliyle aman Allahim sanirsin Zeki sabotaj yapmis takima aksam tekrarini izledim nerdeyse tek pas hatsai yapmamis ustune gol de atmis, kornerleriyle dalga geciliyorya hani aksine Adrian ve Olcan ve Ozer e 5 basar bu konuda yine etkili kornerler kullanmis...Bu afami orjinal yerinden sagbeke kaydirip 3 4 senesini mahveden futbol beynini sorgulamak hatta sevmek lazim.aslinda ...Buyuk Ustad Tyrion un dedigi gibi aslinda hep hayatim boyunca Cuce oldugum icin yargilandim...Zeki de oyle iste adi Zeki oldugu icin hep bu taraftar tarafindan yargilanacak hor gorulecek... Halbuki adi Colman olsa Vuuuu Zokora olsa ovvvvvv diye tatmin edecegiz kendimizi degil mi ...Helal Zeki boyle devam asil yerinde sov yapmaya devam kardesim swni sagbeke mahkum.eden futbol cahili utansin

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Futbolcunun yuzu eskimeye gorsun veya kara listelerine bir girdin mi daha agzinla kis tutsan yatanamazsin...Maci canli izleyemedim forumdan takip haliyle aman Allahim sanirsin Zeki sabotaj yapmis takima aksam tekrarini izledim nerdeyse tek pas hatsai yapmamis ustune gol de atmis, kornerleriyle dalga geciliyorya hani aksine Adrian ve Olcan ve Ozer e 5 basar bu konuda yine etkili kornerler kullanmis...Bu afami orjinal yerinden sagbeke kaydirip 3 4 senesini mahveden futbol beynini sorgulamak hatta sevmek lazim.aslinda ...Buyuk Ustad Tyrion un dedigi gibi aslinda hep hayatim boyunca Cuce oldugum icin yargilandim...Zeki de oyle iste adi Zeki oldugu icin hep bu taraftar tarafindan yargilanacak hor gorulecek... Halbuki adi Colman olsa Vuuuu Zokora olsa ovvvvvv diye tatmin edecegiz kendimizi degil mi ...Helal Zeki boyle devam asil yerinde sov yapmaya devam kardesim swni sagbeke mahkum.eden futbol cahili utansin
                  kesinlikle katiliyorum! en azindan alternatif olarak güclü bir trabzonspor kadrosunda kalmali.
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Futbolcunun yuzu eskimeye gorsun veya kara listelerine bir girdin mi daha agzinla kis tutsan yatanamazsin...Maci canli izleyemedim forumdan takip haliyle aman Allahim sanirsin Zeki sabotaj yapmis takima aksam tekrarini izledim nerdeyse tek pas hatsai yapmamis ustune gol de atmis, kornerleriyle dalga geciliyorya hani aksine Adrian ve Olcan ve Ozer e 5 basar bu konuda yine etkili kornerler kullanmis...Bu afami orjinal yerinden sagbeke kaydirip 3 4 senesini mahveden futbol beynini sorgulamak hatta sevmek lazim.aslinda ...Buyuk Ustad Tyrion un dedigi gibi aslinda hep hayatim boyunca Cuce oldugum icin yargilandim...Zeki de oyle iste adi Zeki oldugu icin hep bu taraftar tarafindan yargilanacak hor gorulecek... Halbuki adi Colman olsa Vuuuu Zokora olsa ovvvvvv diye tatmin edecegiz kendimizi degil mi ...Helal Zeki boyle devam asil yerinde sov yapmaya devam kardesim swni sagbeke mahkum.eden futbol cahili utansin
                    Aynen katılıyorum.Burada akıllarısıra dalga geçmeye çalışanlara inat her maç canını dişine taktı bu adam ve oyun anlamında da vasatın altına hiç düşmedi.Takınca takıyorlar birine işte.Ben altyapıda oynasam buraları okusam korkarım vallahi A takıma çıkmaya.Kredin 1 sene,kötü mü oynadın?Daha ağzınla kuş tutsan da düğününde oynatmazlar yine de seni.
                    "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Orta sahada, Abdülkadir'i falan dikkate alırsak bildiğin iyi oynuyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kimden torpilli olduğunu çok merak ediyorum. Birisi bana Serdar Bali'nin damadı olduğunu söylemişti ama ne kadar doğru bilemem.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kimden torpilli olduğunu çok merak ediyorum. Birisi bana Serdar Bali'nin damadı olduğunu söylemişti ama ne kadar doğru bilemem.
                          Daha ne yapsın.Turkish Lampard adam.
                          Kevin Constant Müridleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
                          15.08.14

Yorum

• 2 sezonda takıma minimum 10 puan kaybettirdi.Ama yinede alternatif düşünülüyor

Yorum

• Soma'ya gittiğin için sonsuz teşekkürler.

Yorum

• Serdar balinin damadı olup olmamasının buraya yazılması dedikoduya girer ve çok büyük günahtır...futbolu ve adamlığı inşallah git gide bizi haklı çıkarır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim