Yabancı Kontenjanı açmak isteniyorsa aha bunu göndersinler, git desen hemen gider zaten, adam her geleni içeri alıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
André Onana
Daraltma
X
-
Isin özeti bu. Yedigi gollerde hata yok, ama iste ekstra birsey de yok. Ekstra birsey olmayinca da göze batiyor isteİlk olarak _OziloZ_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun şu ki kalede Onana yerine 3.ligin orta sıra takımı kalecisi abdurrahman da olsa o golleri yerdi. Ee madem bu goller yenecek bari Onuralp yesin tecrübe kazansın. Belki arada bir tanesini çıkarır."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Devre arası ilk iş bunu göndermekti geldiğinden beri hiç bir işe yaramadi sadece insanlar şunu düşündü iyi bari Ugurcanin yeri ünlü bir kaleciyle doldu. Kale guvende diye düşündü. Ben geldiğine de sevinmemistim çok kötü bir kaleci. Onuralp boş yere yedekte bekliyor. Hadi diğer U19 oyuncuları kötü olsun bizim 3 tane pırlanta kalecimiz var hepsi de çok iyi kaleciler. Korkak Fatih Tekke bunlari oynatmıyor bu şişman kalecide geleni geçeni yiyor.
Yorum
-
Yediği üç golü görmedim; ancak yorumlardan anladığım kadarıyla pek yenecek goller değildi. Bu tip kariyerli oyuncuların özellikle kiralık transferindeki en büyük problemi konsantrasyon. Onana, yaklaşık iki aydır menajeriyle gelecek sezon hangi takıma gideceğini planlamaktan kalecilik yapmayı unuttu.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum