Bu maasa bu kariyerli topcu oyunlarda agirlini koymali mac almali.Yapamiyorsa o paralari hak etmiyor.Sezon sonun da dogru hedef neyse artik ulastimizda genclere verilsin kale. Ha ben olsam simdiden veririp tecrübe kazansilar diye. Afrikali kaleciler sevmem cünkü dönem ddönem haric hep kötüler hep yetersizler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
André Onana
Daraltma
X
-
Toplam 3 şut 3 ü de gol rezil bir kalecisin. Dün attığı uzun pas da yoktu akılda kalan. Boşa yabancı kontenjanını işgal ettirmeye gerek yok. Boş bir kaleci ama geçen sene nasıl luns mendy cham draguş umut avelleri ile oynadık bu sezonu da bu şekilde tamamlamalıyız.
Yorum
-
Uğurcan olsa idi maçı biz almış olurduk
Onana sadece ayakları düzgün kaleci bunun dışında hiçbir şeyi yok
- Beğen 1
Yorum
-
Zamanında yaptığım yorum ortada şaşırmadım o yüzden arkadaşlar. fener maçını canlı seyretmiş biri olarak gelen her topu içeri alan kaleci.büyük maç kalecisi değil. Malesef kendini kurtaramıyor. Ayakları ve degaj yeteneği iyi olan kaleci diğer meziyetleri çok zayıf.İlk olarak Psikolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstemediğim bir transferdi.Kendisini Galatasaray maçından hatırlıyorum ve yediği goller dün gibi aklıma geliyor bu yüzden hakkında diyecek daha fazla sözüm yok.Ben gençlere şans verilmesi taraftarıydım... Ki onana yerine bir 8 alınsaydı eminim taraftarlar olarak çok daha mutlu olacaktık...Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
Yorum
-
tekrar söylüyorum aynı şeyleri. her geleni alacaksa onuralp oynasın ahmet oynasın. son 10 maçına bakmak lazım kaç tane kurtarışı var. sıfırİlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi kere de kurtar be adam. geleni alıyosun. hemde bacak arasından yiyorsun. madem gidecek artık onuralp oynamaya başlasa
- Beğen 1
Yorum
-
Malesek kibirli td asla gencleri oynatmazİlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
tekrar söylüyorum aynı şeyleri. her geleni alacaksa onuralp oynasın ahmet oynasın. son 10 maçına bakmak lazım kaç tane kurtarışı var. sıfırYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Hedefi afrika kupasiydi sanirim, kadroya alinmayinca performans da düstü.
Yorum
-
Asist analiz "Bonservisi almayacağız" açıklaması öncesi ve sonrasını kıyaslamış.
Bu adam zaten mentali toparlayamadı diye burada. Tam toparlamış, hayatımın en mutlu günleri derken bu açıklamayla ne kazandın başkan? Kimse senden Onana'nın bonservisini almanı beklemiyor zaten. Soruyorlarsa da almak isteriz de geç. Hoca başkan el ele verdiler kışkırtma çekiyorlar. Camiada mental kalmadı.( ゚д゚)
- Beğen 1
Yorum
-
Yediği golleri niye yedi , bu da yenir mi demem.
Ama haincan olsaydı kalede kesin ilk 2 deydik, çünkü olmazı kurtarıp takımı oyundan tutardı.
Başkanın açıklamalarının da adamın formuna etkisi mutlaka var.
Bu sene bir çok açıdan kendi kendimizi engelledik zaten. Hoca ve başkan demeç işine hiç girmeseler bundan daha iyi olabilirdi durumumuz.
Başkan acemi, hoca acemi, topçuların çoğu acemi... Bir an evvel pişmelerini bekliyoruz, zira bizim içimiz yanıyor.Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum