Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

André Onana

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• André Onana

Sonunda aldık. Hayırlı olsun.

En son Anıl C tarafından düzenlendi; 07.09.2025, 19:44.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

İstemediğim bir transferdi.Kendisini Galatasaray maçından hatırlıyorum ve yediği goller dün gibi aklıma geliyor bu yüzden hakkında diyecek daha fazla sözüm yok.Ben gençlere şans verilmesi taraftarıydım... Ki onana yerine bir 8 alınsaydı eminim taraftarlar olarak çok daha mutlu olacaktık...
    Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

Onana lazım olduğu içinmi yoksa ugurcana gönderme? (Kapak!) olsun diyemi yapıldı?

Yorum

Bir sezon anasını anarız gibi geliyor, inşallah mahçup eder beni...

Yorum

Bütün dünya oturmuş bu adamı alan kulübü izliyor. Ünlüyüz orası kesin artık.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

"Ayranı yok içmeye, tahterevanla gider bilmem ne yapmaya" oldu kulüp,
            bi yandan başkanı-hocası para yok diye taraftara ayar verir, bi yandan da çere çöpe dünyaları saçar.

Saçma sapan bi transfer daha,
            Aynı Mıçı da olduğu gibi bir garip kiralık durumu daha, ucuz desen ucuz değil,
            fark yaratır desen hiç değil 😡😡

Allah akıl fikir ve vicdan versin bu kulübü idare edenlere, aldıkları vebal de yakalarını bırakmasın inşallah.

Yorum

Resmi imzayı görelim. Yönetim malum, türlü rezalet yaşadık.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

Hayırlı olsun mantıklı bir hamle olduğunu düşünüyorum.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Kulüp ölü taklidi yapıyor ama biz başlığı açalım.

Hayırlı olsun.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kulüp ölü taklidi yapıyor ama biz başlığı açalım.

Hayırlı olsun.
                    Taraftar yönetime inancı olmadığı için çoğu transfer haberine gelsin, öyle yorumlayalım modunda yaklaştı.

Şimdi anlaşılıyor ki biz yönetime, yönetimin kendine inandığından daha fazla inanıyormuşuz. Korkudan açıklayamıyorlar son dk bir aksilik olur diye

Hayırlı olsun. Karşılanması, taraftara olan yaklaşımı vs çok mutlu etti. Bu sene koşulsuz destek modunu açtım.
                    ( ゚д゚)

Yorum

4.486.234 € yıllık maaş.
                      Hayırlı olsun.

Yorum

Bizim yönetim kadar enayi yok heralde. 4.5 milyon Euro. Öküz alırdık o paraya.

Yorum

Taraftar grubu liderinin Onana'ya havalimanında söyledikleri rezilliğin zirvesi.
                          ​​​​​​Artık Paçalarımızdan akıyor.
                          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

Ayrıca bu transfer Nasreddin hoca türbesi gibi.
                            Tüm mevkilerimiz eksik, gittik kiralık kaleciye bir dünya para vereceğiz.
                            Neden, niçin, nasıl, ne zaman kim?
                            Bu paraları neden verdik, niçin verdik, kim verdi, kim aldı.???
                            ​​
                            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

Kiralik oyuncu icin imza parasi nedir ya..Ilk 4 maci kacirmis zaten..Geriye fazla bir mac kalmiyor..Afrika kupasida var..

Hayirli olsun!
                              En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 11.09.2025, 23:13.
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X