Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

André Onana

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yabancı Kontenjanı açmak isteniyorsa aha bunu göndersinler, git desen hemen gider zaten, adam her geleni içeri alıyor.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Karşı karşıyada Uğurcan gibi değil.

Ama takım oyununu resmen belirleyen adam, o varken sahada 1 kişi fazlayız.

Keşke fırsat olsa da alsak tümden sezon sonu.
      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Milletin 9 köy öteye kaçtıgı adamı biz koynumuza aldık. Çünkü bütün kulüpler gerizekalı bir tek biz akıllıyız.

Yorum

• Gollere pek bir şey demiyorum ama kurtarış yapmayan kaleci mi olur. Ne yazık ki uzun zamandır bize bunu izletiyor...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sorun şu ki kalede Onana yerine 3.ligin orta sıra takımı kalecisi abdurrahman da olsa o golleri yerdi. Ee madem bu goller yenecek bari Onuralp yesin tecrübe kazansın. Belki arada bir tanesini çıkarır.

Yorum

• İlk olarak _OziloZ_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sorun şu ki kalede Onana yerine 3.ligin orta sıra takımı kalecisi abdurrahman da olsa o golleri yerdi. Ee madem bu goller yenecek bari Onuralp yesin tecrübe kazansın. Belki arada bir tanesini çıkarır.
              Isin özeti bu. Yedigi gollerde hata yok, ama iste ekstra birsey de yok. Ekstra birsey olmayinca da göze batiyor iste
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Afrika Kupası Turnuvasına seçilememesiyle başlayan süreçle bugün dibi görmüştür

Yorum

• Bu gönderilince yabancı forumlarda ManU taraftarı bayram ediyordu. Lan o kadar da değil, abartıyor bunlar demiştim. Abartmıyorlarmış awk, dediklerinden daha da kötüymüş.

Yorum

• Tam bir kolsuz geleni geçeni içeri alıyor
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ya artik görmek istemiyorum ft cirak da vazgecmiyor bundan
                      Baskan aciklamasindan sonra yok
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yapmayın arkadaşlar gollerde nasıl bişey yok top elinin yanından geçiyor, o kol doğru açıyla uzansa, biraz refleksi olsa tutacak. 2. ve 3. golü tutabilirdi kaleyi Onuralp devralmalı.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Artık futbol hayatı The End.Maalesef bu da başaramadı.Manchester United'da bir an önce gönderir.Hiçbir takım transfer etmek istemez.Hee erto gibi akılsız birini bulursa ancak öyle kurtarır.Yoksa diğer türlü futbol hayatı The End...

Yorum

• Devre arası ilk iş bunu göndermekti geldiğinden beri hiç bir işe yaramadi sadece insanlar şunu düşündü iyi bari Ugurcanin yeri ünlü bir kaleciyle doldu. Kale guvende diye düşündü. Ben geldiğine de sevinmemistim çok kötü bir kaleci. Onuralp boş yere yedekte bekliyor. Hadi diğer U19 oyuncuları kötü olsun bizim 3 tane pırlanta kalecimiz var hepsi de çok iyi kaleciler. Korkak Fatih Tekke bunlari oynatmıyor bu şişman kalecide geleni geçeni yiyor.

Yorum

• top oynayamayan takımın kova kalecisi. bu kadar puan nasıl almışız hayret.

Yorum

• Yediği üç golü görmedim; ancak yorumlardan anladığım kadarıyla pek yenecek goller değildi. Bu tip kariyerli oyuncuların özellikle kiralık transferindeki en büyük problemi konsantrasyon. Onana, yaklaşık iki aydır menajeriyle gelecek sezon hangi takıma gideceğini planlamaktan kalecilik yapmayı unuttu.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim