manu da çok fena çizgiye alıştı. çıkmıyor. kamerun milli maçta da çıkmadı kaleden. ilk golü geç ama ili golde vücudunun çok yakınından geçti yeterlince kapanamadı. bilemiyorum şimdilik gençlere örnek oluşuna güveneceğiz ama her gelen de gol olmamalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
André Onana
Daraltma
X
-
4 biri ofsayta takıldı, kaleyi bulan her topu içeri alıyor beyimİlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakip oyuncu ile başbaşa kalınca çok klas goller yiyorsun
hiçbir özelliğin yok!!!
rakibin 3 isabetli şutu var üçü de gol
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Elestirecegim 2 gol var, biri 2.gol, resmen içinden geçti.... digeri ise ofsayttan iptal olan golde ortayi yere uzanip kapamamasi...
Ugurcan daha beterdi Samsun maçinda yedigi golde çizgide öküz gibi beklemisti, ama bakiyorum Alanya maçinda kenardan gelen sut gibi sert ortada bile yere kapanip topu almasini biliyor pust herifTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Maçı izlemeyenlerin dediği hiçbir yoruma inanmayın. Adamın yediği hiçbir golde hatası yok.
Kalede güven veriyor.
Tabi Galatasaray kırması arkadaşlar var, onlar belki Uğurcan'ın tek maçlık performansının etkisinde kalıp, "bunu mu aldık onun yerine" diyebilir. Dikkat atfedilecek bir düşünce tarzı değil asla.
Yorum
-
Arkada konuşan bir kaleci olması defansa güven verir.İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı izlemeyenlerin dediği hiçbir yoruma inanmayın. Adamın yediği hiçbir golde hatası yok.
Kalede güven veriyor.
Tabi Galatasaray kırması arkadaşlar var, onlar belki Uğurcan'ın tek maçlık performansının etkisinde kalıp, "bunu mu aldık onun yerine" diyebilir. Dikkat atfedilecek bir düşünce tarzı değil asla.
Yediği gollerde hata göremedim. Penaltıdan net pozisyonlardı zaten. Hatta eli ile bacağının arasından geçen top şans kere şans. Ordan 100 kere denesen abartmıyorum 99 u geçmezdi....Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Beğen 1
Yorum
-
Tek sorun bu, çizgiye alışması olayı, eleştiren bazı arkadaşların doğru eleştirdiğini düşünmüyorum.İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemanu da çok fena çizgiye alıştı. çıkmıyor. kamerun milli maçta da çıkmadı kaleden. ilk golü geç ama ili golde vücudunun çok yakınından geçti yeterlince kapanamadı. bilemiyorum şimdilik gençlere örnek oluşuna güveneceğiz ama her gelen de gol olmamalı
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum