Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

André Onana

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

O kadar dalga gectiler ama utandiracakmis gibi bir durusu vardi.

Yorum

Gelmesine en çok karşı çıkanlardan birisi olarak ilk maçta beni baya baya ters köşe yaptı.

İlk maçında gördüğüm tek ve en büyük eksikliği cephe'den ya da köşelerden gelen topları aksiyon alanına doğru kurtarması oldu.

Zaten böyle bir pozisyondan da gol yedik...

İlk maçı için genel olarak ben beğendim.

Yorum

Bana ilk maçtan güven verdi. Ayakları da inanılmaz.

Uğurcan'ın boşluğunu doldurmak kolay değildi ama bu sene için kaleden yana sorun yaşamayız gibi duruyor. Oyun içinde daha fazla kullanırsak çok iyi bir pas istasyonu da olacak.
        . .
        . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
        . .

Yorum

Top class kaleci.

iyi ki geldin adamım ...
          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

Bu kalitede 4 adam alsaydık olmaz mıydı?
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Onana maç alıp mac verir aldığı maçlar daha fazladır ama kötü örnekler daha çok gündeme geliyor
              fazla kilolarini atmasi lazim yediği golde daha erken yerden kalkabilirdi

Yorum

Onana ve Trabzonspor'umuza hoş geldin.Onana dünyanın en kaliteli ve en karakterli kalecilerinden, en önemli isimlerinden bir tanesidir.Onana dünkü maçı şikebahçe maçını kazansaydık ve Trabzonspor'daki kariyerine çok şahane başlangıç yapacaktı ama malesef maçın hakemi buna izin vermedi.şikebahçe malesef hakem şikesi ile maçı kazandı...

Ama Onana yılmadan ve pes etmeden sonuna kadar mücadele ederek İnşaAllah takım arkadaşları ile hep birlikte nice kupalar ve zaferler kazanacaktır.Haydi Onana sana güveniyoruz ve başarılı olacaksın, kazanacaksın...

Yorum

beğendim

(UEFA)

Yorum

Ona büyük karakter ve kaptan olmalı. Seviyorum böyle adamlar almalıyız.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Umdumdan iyi cikti ama o toplari ya kornere celsin yada tutsun yoksa o celmeler yüzünden cok gol yiyebiliriz.
                      Ha burasi Premier Leaugue degil ama genede tehliklei yaptiklari.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Onana kolay kolay gol yemez yerse hatalı yer😀

Yorum

Devre arası soyunma odasındaki seni izledim. Takımda senden 10 tane daha olsa varya…..
                          En son no NAME tarafından düzenlendi; 16.09.2025, 19:04.
                          .

Yorum

devre arasındaki konuşmanı ve tavrını görünce büyük bir karakter transfer ettiğimizi de anladım..has evlat..Kimin yerine almışlardı seni ?? Unuttum ben..

Yorum

İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onana maç alıp mac verir aldığı maçlar daha fazladır ama kötü örnekler daha çok gündeme geliyor
                              fazla kilolarini atmasi lazim yediği golde daha erken yerden kalkabilirdi
                              Aynen bende öyle düşünüyorum kendini toplarsa kilo verirse daha iyi bir performans görebiliriz. Yenilen gölde ayağa kalkıp son bir efor gosterebilirdi.

Yorum

Afrikalilar bize uyuyor...seviyorlar Trabzonu...belki onuachu gibi kalmak ister
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim