Onana büyük kaleci orası tamam sorun ne? Bazen çok kötü veya talihsiz goller yemesi olsun yesin😀 ancak yediği kötü goller derbi ve zorluk derecesi yüksek maçlara denk gelirse bu takım zor galibiyet alır kayseri maçınida yerse altından kalkariz!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
André Onana
Daraltma
X
-
Pfaff'tan sonra en kariyerli yabancı kalecimizi aldık. Pfaff'ın gelişi 89 sezonunda 96 jenerasyonunun kadrosu olusturuluyordu. Gencecik Ogün, Abdullah, Ünal, Hami, Soner, Hamdiler...Trabzon havalimanından çıkışinda lüle lüle saçlarına yapışmıştim ey gidi 😄
Onana'da onu görüyorum. Herkese örnek dünya çapında kaleci...Maçın belli bölümlerinde ceza yayına çıkıp top alışverişi yapınca 12 kişi oynamaya başlıyoruz. Aferin ulan yönetim, kırk yılın başı kedi olalı fare tuttunuz. Muazzam güven veriyor insana.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bunların hepsi şovun bi parçası. Daha gerçek karekterini göreceğimiz bir sınama olmadı. Neyse Futbol böyle güzel diyelimİlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRize maçı özelinde beğendiğimi söyleyemem . Ancak , karakterine söyleyecek tek söz dahi yok
inanılmaz bir karakter. Takımı sahiplenişi falan takdire şayan .
Yorum
-
Onana bir gitsin ManU ile konusun fes ederseler aliriz.Zaten ManU istemiyorlar.Satamazlar.Sadece böyle biz alabiliriz.Veya 1 sezon daha kiraliyalim.2028 kadar kontrati varmis.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 26.10.2025, 16:55.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 1
Yorum
-
Bir 5 daha versek acaba 10a filan bırakırlar mi.İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaba Büyüksün 👊🏽
Şu meşhur 5 milyonumuz var ya,
bi 5 milyon da buna versek vermezler mi.
Kalende Onana olması inanılmaz bir olay. Uğurcandan 36 milyon Euro'ya çıkıp, Onana gibi bir kaleciyi kalemize koyabilmek çok büyük bir olay. Keşke tapusu da bizi uzmeyecek bir rakama olsa. Ama yıllık ücreti de düşünülünce olacak iş değil. ( Yıllık mancestar maaşı ile 8-9 milyon euroulari biliyordur).
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum