Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

André Onana

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abartmasak mı
    Abartalım hemşerim, adam zaten abarttıkça abartıyor kalecilikte yücelme işini
    Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Henry & Taffarel pozisyonunun yerdeki halini çıkardı. Ertesi gün de Efes maçına geldi. Nazar değmesin...
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 30.10.2025, 08:15.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onana bir gitsin ManU ile konusun fes ederseler aliriz.Zaten ManU istemiyorlar.Satamazlar.Sadece böyle biz alabiliriz.Veya 1 sezon daha kiraliyalim.2028 kadar kontrati varmis.
        Devre arası çağıracak manu.

Yorum

• Ofsayt sebebiyle sayılmayan golde bir an Manchester'a gitti geldi ama maç genelinde çok güven verdi. Ayakları, pasları çok tatlı.

Bizimle kal ve gül kurusu formanla bu kulübün efsanesi ol. Lütfen.

Yorum

• o top yenmezdi manchester günlerini hatırladı
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• çok iyiydi ofsayttan gol olan pozisyon hariç oralarda bi sıkıntı var ama neyse

Yorum

• umarım bunu alabilirler. yoksa geçmiş olsun. gidip saçma sapan bir kaleciye para verirler. sattığımız adamdan daha iyisini aldık. rakip oyuncular bile seviyor saygı gösteriyor kendisine. çok büyük karakter. aldığı paranın hakkını veriyor.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Geçtiğimiz maç performansını beğenmedim ama g saray maçında iyi performans gösterdi . Şu sıfırdan gol yenmesi olayı beni bir tık geriyor.

Yorum

• Nedense Onana burada kalıcı olmak istemiyor gibi bir hissiyat var. Seneye Avrupa'ya katılırsak belki kalmak ister diyorum. United'ın bu saatten sonra kadroda da tutacağını düşünmüyorum.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Savic'den sonra Onana da mı sakatlanmış?
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Savic'den sonra Onana da mı sakatlanmış?
                        Öyleymiş, az önce tv de söylediler ama detay vermediler.

Belki şer bildiğimizden hayır doğar Onuralp i kazanırız.

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Öyleymiş, az önce tv de söylediler ama detay vermediler.

Belki şer bildiğimizden hayır doğar Onuralp i kazanırız.
                          o da hastaymış

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

o da hastaymış
                            Onunda hastalığı,sakatlığı hiç bitmiyor😡

Daha önce de böyle bir fırsat gelmişti yine sakattı, bir türlü izleyemeyeceğiz heralde çocuğu, öyle böyle yok olup gidecek.

Yorum

• Eyvah
                              Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Onana için çok ciddi bir şey değil demişlerdi, Alanya maçında bence oynar bir şekilde. Oynaması lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim