Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

André Onana

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ugurcanin gibi kaleci kaybettik fakat hic aramiyoruz...Onana sayesinde...keske alabilsek...5 yil kaleci aramayiz...
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• çok top sektiriyor ve topu dümdüz kalenin karşısına sektiriyor. Yanlara falan atsa yine iyi ama bu şekilde ciddi riskli işler yapıyor

Yorum

• Uğurcandan daha iyi bir kaleci olduğu kesin. takımı sahiplenmesi de Uğurcana göre epey yüksek seviyede. Bu adam kiralık bir oyuncu hem de. Uğurcan yılardır kaptandı ve Trabzonluydu ama onda bu hareketleri göremiyorduk.

Yorum

• Kamerun da kadroya alinmamis afrika kupasi icin. Insallah gitmez.
          baya karismis kamerun. Teknik direktorun gorevine son verildi

Yorum

• Reis kiralık 1 sene daha kalsa. PL e tekrar gidemez ama İtalya'da taliplisi çok
            trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Top falso almasa çeliyordu onu da.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bugünkü hareketleri biraz Afrika Uluslar Kupası kaleciliği tadı verdi ama sahadaki her reaksiyonu (frikikte takımı yönlendirişi, autu Batagov'a bırakıp yine taktik vermesi vb.) "Bu benim takımım, ben de takımın liderlerinden biriyim" diye bağırıyor.

Söylemeden geçmeyelim: Alkış meselesinden de ucuz yırttı, net şekilde ikinci sarıyı görmeliydi.

Eminim kendisi burada çok mutludur, biz de takımda tutmak için her şeyi yapmalıyız.

Yorum

• Nazar değmesin.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Para bu adama verilmeli.
                    Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Adam okadar relax ki günya unrunda değil...ugurcani bu adamla kiyaslayan vardi...onana farklı seviye...

Keske uzun yillar kalsa...
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Adam kale önünde adam calimliyor dedim eyvah umrunda değil adamın Ronaldinho gibi adam geçiyor 😅
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Kendisine hayran olmamak elde değil lakin ya alkış yüzünden kırmızı görseydi. Beşiktaş maçında bizi eksik bırakacaktı. Çok büyük amatörlük değil mi ?
                          Oysa geldiği günden beri profesyonelliği ile ön plana çıkıyordu
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Büyük kaleci. Kara deliğe hapsolmuş ManU dışında her takımı şampiyonlar ligi dahil zirveye taşıması tesadüf olmadığı gibi bizim mevcut durumda da büyük katkısı var.

Uğurcan kadar sükseli kurtarışı yok şimdiye kadar çünkü acayip bi pozisyon alması var. Şutlar daha kaleye yetişmeden etkisini sıfıra indiriyor. Yürüyedur kral

Yorum

• Gitme kal bu şehirde...

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Çok rahat çok profesyonel ama şu cepheden gelen topları nerden ısrarla tehlikeli yere çeliyorsun onu anlamadım?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X