Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazeem Aderemi Olaigbe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serdarın yanında verseydik araplara eşantiyon
    Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serdarın yanında verseydik araplara eşantiyon

Demekki takımın Portekizli hocası jesus serdari bragada oynarken beğenmiş?

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Demekki takımın Portekizli hocası jesus serdari bragada oynarken beğenmiş?
        O takıma gitmedi yaa =) Jesus'un takımı Suudi, Serdar'ınsa BAE
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O takıma gitmedi yaa =) Jesus'un takımı Suudi, Serdar'ınsa BAE
          Evet doğru takımın ismi al
          -Nasr olunca karıştırmışım

Yorum

• Bunun mevkisini yanlış kodlamışlar mevkiyi degistirelim, sag kanatta daha efektif ve etkili oluyor.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunun mevkisini yanlış kodlamışlar mevkiyi degistirelim, sag kanatta daha efektif ve etkili oluyor.
              İstanbulspor maçından sonra ben de kesinlikle böyle düşünmeye başladım,renktaş.Sağ kanatta olaigbe daha iyi bir futbolcu...
              Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• Kalacaksa Zubkobv'un yedegi olarak kalsin, sola birini mutlakâ almaliyiz
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sol tarafta waka,ya at topu gerisine karışma nasıl olsa tek başına birseyler yapar günleri geçti yerine gelenlerden ayni şeyleri bekledik olmadı olmaz! Oliagbe tek başına değil etrafıyla oynarken daha etkili olan oyuncu bugün pinayla iyi anlaştılar teknik kapasitesi fena değil

Yorum

• İlk olarak Selim Çoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Amatör futbolcuya milyon eurolar verip profesyonel yaptık. Birde oynasın diye bekliyoruz. Attığı koşular, pas tercihleri, şut tercihleri hep hatalı.

Defans yok. Mücadele yok. Bekin kademesine girme yok. Hücumda gol yok. Asist yok. Üretkenlik yok.

Olumlu bir şey arıyorum bulamıyorum.

Amatör futbolcu...
                    Defalarca yazdık bu adam profesyonel değil A-MA-TÖR
                    trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• maçın başlarında bir pozisyon var. delirtti beni orada. rakip 20-30 metre topa dokunmadan önüne vücudunu koydu bekledi. bu da arkadan eşlik etti. ya bi yıprat rakibi korkut alamıyorsan bile heyecan yapar topa vurur korner, taç kazanırsın. maç başı yani birde yorgun falanda değil.

Yorum

• Son maçlarda yavaş yavaş iyiye doğru gidiyor potansiyeli var

Yorum

• sağ kanatta Zubkovun yerinde de denenmeli. Bir de yeni solbek gelirse onunla uyumu da önemli.

Yorum

• Hiç bir halt olmaz....1, 2 milyon veren çıkmaz çıkarsa da zarara bakma sat

Yorum

• Boş kafa. Adamım benim (:
                              . .
                              . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                              . .

Yorum

• Getirin oradan 2. ligin yedeklerini ama rakip 10 kişi kalıp gardı düşecek.. ondan sonra şov yapacak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim