Serdarın yanında verseydik araplara eşantiyon
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazeem Aderemi Olaigbe
Daraltma
X
-
İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdarın yanında verseydik araplara eşantiyon
Demekki takımın Portekizli hocası jesus serdari bragada oynarken beğenmiş?
Yorum
-
O takıma gitmedi yaa =) Jesus'un takımı Suudi, Serdar'ınsa BAEİlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Demekki takımın Portekizli hocası jesus serdari bragada oynarken beğenmiş?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Evet doğru takımın ismi alİlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O takıma gitmedi yaa =) Jesus'un takımı Suudi, Serdar'ınsa BAE
-Nasr olunca karıştırmışım
- Beğen 1
Yorum
-
İstanbulspor maçından sonra ben de kesinlikle böyle düşünmeye başladım,renktaş.Sağ kanatta olaigbe daha iyi bir futbolcu...İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun mevkisini yanlış kodlamışlar mevkiyi degistirelim, sag kanatta daha efektif ve etkili oluyor.Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
Yorum
-
Sol tarafta waka,ya at topu gerisine karışma nasıl olsa tek başına birseyler yapar günleri geçti yerine gelenlerden ayni şeyleri bekledik olmadı olmaz! Oliagbe tek başına değil etrafıyla oynarken daha etkili olan oyuncu bugün pinayla iyi anlaştılar teknik kapasitesi fena değil
Yorum
-
Defalarca yazdık bu adam profesyonel değil A-MA-TÖRİlk olarak Selim Çoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmatör futbolcuya milyon eurolar verip profesyonel yaptık. Birde oynasın diye bekliyoruz. Attığı koşular, pas tercihleri, şut tercihleri hep hatalı.
Defans yok. Mücadele yok. Bekin kademesine girme yok. Hücumda gol yok. Asist yok. Üretkenlik yok.
Olumlu bir şey arıyorum bulamıyorum.
Amatör futbolcu...trabzonspor bir sevdadir...
Yorum
-
maçın başlarında bir pozisyon var. delirtti beni orada. rakip 20-30 metre topa dokunmadan önüne vücudunu koydu bekledi. bu da arkadan eşlik etti. ya bi yıprat rakibi korkut alamıyorsan bile heyecan yapar topa vurur korner, taç kazanırsın. maç başı yani birde yorgun falanda değil.
Yorum
Yorum