Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazeem Aderemi Olaigbe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kazeem Aderemi Olaigbe

Olaigbe, kariyerine Anderlecht'te başladıktan sonra 2019 yazında Southampton'a katıldı. 15 Şubat 2022'de Olaigbe, Southampton ile Haziran 2024'e kadar sözleşme uzatımı imzaladı.

27 Haziran 2022'de Olaigbe, Ross County'ye sezonluk kiralık olarak katıldı.16 Temmuz 2022'de Olaigbe, Ross County formasıyla ilk profesyonel maçına İskoçya Lig Kupası'nda Buckie Thistle'ı 1-1 (penaltılarla 3-4) yendikleri maçta çıktı ve 66. dakikada Owura Edwards'ın yerine oyuna girdi. On gün sonra, Olaigbe İskoçya Lig Kupası'nda Alloa Athletic'e karşı 2-0 galibiyetle kulüp için ilk profesyonel maçına çıktı ve Josh Sims'e asist yaptı. Olaigbe 31 Ocak 2023'te ana kulübüne geri döndü. Aynı günün ilerleyen saatlerinde, sezon sonuna kadar League Two takımlarından Harrogate Town'a kiralandı.

29 Ağustos 2023'te Olaigbe, Belçika Pro League kulübü Cercle Brugge'a transfer oldu.

3 Şubat 2025'te Ligue 1 takımlarından Rennes ile dört buçuk yıllık sözleşme imzaladı.​
    En son smart tarafından düzenlendi; 05.08.2025, 21:58.

Hayirli olsun! Eskiden "abilik" yapar denilen bir cok oyuncu olurdu. Hasan Ücüncü vs..Cogu kisi Nwakaeme ve Onuachu nun oyuncunun abiligini üstlenecegini ve mental sorunlarini böylelikle asabilecegine inaniyor. Bu sekil pedagojik yöntemde sirf bize özgü..Umarim en az bir Yattara kadar basarili olur..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Hayirli olsun. ilk 2-3 mac da et mi balik mi belli olur.Maas yüksek olmasa en azindan tutmasa aldimiz paraya satariz.ama fazla bir anlam yüklememek lazim.Ortasaha olmadan bu da cözüm olmaz.8 Numara önemli.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Hayırlısı olsun...Umarım fayda sağlar disiplinli davranır...Umarım fesih edip para vererek yollamayız...

Yorum

30 lu yaşlarda ve vasat bile olamayan, isteksiz,ruhsuz, transferleri düşününce doğru profil diye düşünüyor insan.
          Mantıklı bi hamle ama nedense bi olumsuzluk hissiyatı var bende, İnşallah yanılırım, hayırlı uğurlu olsun.

Yorum

Prensipte mantıklı transfer gibi duruyor.

İhtiyacımız olan mevkiye, potansiyeli yüksek genç bir transfer.

İnşallah uygulamada da isabetli olduğunu görürüz.

Hoşgeldin garauşak
            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

çok sevindim alındığına. büyük beklentim var kendisinden.
              "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Hayırlı olsun başarıya aç ve genç futbolcu.İnşaAllah başarılı olur...

Yorum

Hayırlı olsun. Orta sahaya bunu besleyecek bir 8 alırsak katkısı 2 katına çıkar. Tek başına takım sırtlayacak adam değil ama iyi bir takım içinde kısa sürede yıldızını parlatıp takımı sırtlayacak oyuncuya dönüşebilir.

Yorum

hoş geldin aderemi

(UEFA)

Yorum

Hayırlı olsun siyah inci
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

🙂
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

Bu arkadaş Fransa'da 450 bin € brüt kazandığına göre neti 250 bin € olmalı.
                          Bizden net ortalama 1.5 milyon kazanacağına göre 6 kat daha para veriyoruz.
                          şimdi bu arkadaşa 750 bin euro teklif etseydik gelmeyecek miydi?
                          Sesli düşünüyorum:
                          Ben yazılım mühendisiyim. Endonezya, Mısır gibi ülkelerden burada kazandığımın 3 katı teklif gelirse gider miyim?
                          Ben gitmem.

O yüzden birşey diyemiyorum.

Yorum

İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arkadaş Fransa'da 450 bin € brüt kazandığına göre neti 250 bin € olmalı.
                            Bizden net ortalama 1.5 milyon kazanacağına göre 6 kat daha para veriyoruz.
                            şimdi bu arkadaşa 750 bin euro teklif etseydik gelmeyecek miydi?
                            Sesli düşünüyorum:
                            Ben yazılım mühendisiyim. Endonezya, Mısır gibi ülkelerden burada kazandığımın 3 katı teklif gelirse gider miyim?
                            Ben gitmem.

O yüzden birşey diyemiyorum.
                            Bu tabi rezalet bir durum ama burada faturayı kendi kulübümüze kesmeyi de çok doğru bulmuyorum. Ülkede futbola yaklaşım ve futbol piyasamızın getirildiği halin sonuçları bunlar.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X