Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazeem Aderemi Olaigbe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tam anadolu takımı topçusu. Mesela dün g.birliğinde oynasa idi ne topçu hemen alalım derdik. Acilen kiralanmalı, Sikanla beraber.

Yorum

• Ritim tutamadı, biraz gelişmeli
      Hemen gözden çıkarılacak bir oyuncu değil
      Ligde oynamalı , alışamadı lige birazda karar verme konusunda çok geride
      2-3 yılı var bu çocuğun
      Gömülecek bir oyuncu değil
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• Kötü bir bekin önünde oynamak kolay değildir

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Enteresan bir şansızlık diyemeyeceğim artık bu düpedüz cenabetlik o topu asla içeri atamayacak gibi gözüküyor
          Fatih hoca abdest almayı öğretsin

Yorum

• Bunu tsstore da çalıştırın yada meydanda saat sattırın bi işe yarasın
            trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kötü bir bekin önünde oynamak kolay değildir
              Bek oyuncumuz Mustafa hücüma iyi destek veriyor, ilk devre 15 maçta 4 asisti var. Öndeki oyuncu için hücumcu bek aslında avantajdır.

Arkasında Mustafa, forvetinde Onuachu olan takımda hücüm oynayan oyuncu ilk devreyi 16 maç 0 gol 0 asistle tamamlıyorsa burada ciddi bir sorun var demektir.

Gitmesini de istemem, kulübede kalsın joker olsun. Yedekte oyuncu yok. Waka yı gönderip sol tarafa A kalite kolay adam eksilten skorer birini alalım.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kötü bir bekin önünde oynamak kolay değildir
                Ligin en iyi 2-3 bekinden birisi Mustafa.

Üstte olumlu baya bi beklenti yorumu var;
                Ritim tutmalı, şanssızlığı var, yetenekli ama zamana ihtiyacı var, en kötü yedekte dursun hamle oyuncu olsun diyenler var,
                Hepsi de haklı olabilir, bekleyip görmek lazım,
                Fakat bu zamana kadar ki çapsızlığını Mustafaya maletmek biraz niyet okumak gibi olacak,
                Kazıma a sahip çıkmak değilde Mustafayı bi şekilde gömme yorumu gibi olmuş.

Yorum

• İlk olarak Selim Çoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Amatör futbolcuya milyon eurolar verip profesyonel yaptık. Birde oynasın diye bekliyoruz. Attığı koşular, pas tercihleri, şut tercihleri hep hatalı.

Defans yok. Mücadele yok. Bekin kademesine girme yok. Hücumda gol yok. Asist yok. Üretkenlik yok.

Olumlu bir şey arıyorum bulamıyorum.

Amatör futbolcu...

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ligin en iyi 2-3 bekinden birisi Mustafa.

Üstte olumlu baya bi beklenti yorumu var;
                    Ritim tutmalı, şanssızlığı var, yetenekli ama zamana ihtiyacı var, en kötü yedekte dursun hamle oyuncu olsun diyenler var,
                    Hepsi de haklı olabilir, bekleyip görmek lazım,
                    Fakat bu zamana kadar ki çapsızlığını Mustafaya maletmek biraz niyet okumak gibi olacak,
                    Kazıma a sahip çıkmak değilde Mustafayı bi şekilde gömme yorumu gibi olmuş.

Aslında Mustafa için değil genel olarak oyuna katılımı önündeki oyuncuyu yönlendirmesiyle Pereira gibi bir bek önündeki oyuncuyu daha etkili oynatır demek istedim
                    Mustafa değişik bir bek bireysel olarak çok iyi dikine gidebiliyor oyunu kurarak ilerlemekte başka bir meziyet
                    Aslinda oynatan oyuncunun öneminden bahsetmeye çalıştım örnek Mustafa önünde oynatan oyuncu Waka varken daha etkiliydi
                    En son objek tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ritim tutamadı, biraz gelişmeli
                      Hemen gözden çıkarılacak bir oyuncu değil
                      Ligde oynamalı , alışamadı lige birazda karar verme konusunda çok geride
                      2-3 yılı var bu çocuğun
                      Gömülecek bir oyuncu değil
                      Hala aynı düşüncedeyim.
                      6 ayda gözden çıkarılıp gönderilecek oyuncu değil , bazı oyunculara sabredilmeli. Öyle bir profili var.

Sezon sonuna kadar takımda kalmalı

Sezonun ikinci yarısında burda olsun herkes özellikle sezon sonuna doğru , 25 hafta sonrası bekliyorum patlamayı
                      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Selim Çoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Amatör futbolcuya milyon eurolar verip profesyonel yaptık. Birde oynasın diye bekliyoruz. Attığı koşular, pas tercihleri, şut tercihleri hep hatalı.

Defans yok. Mücadele yok. Bekin kademesine girme yok. Hücumda gol yok. Asist yok. Üretkenlik yok.

Olumlu bir şey arıyorum bulamıyorum.

Amatör futbolcu...
                        Terlemeden maç bitiriyor
                        En son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• Eşşşşşşek 2 tane boş kaleye kaçırdı. Bilerek oynamıyor koşmuyor. Savunma arkasına sarkmıyor. Bunu zorunluluktan bile olsa oynatma hoca ayıptır. Geçen sene zorunululuktan bir sürü eşek ile oynadık. Sene başı düzeldi ozan bile forma yüzü görmedi. Şimdi tekrar zorunlu oynatmaya geri dönüldü. Forma rekabeti yok eşeklik yapan yime forma giyiyor.

Yorum

• Sadece dünyanın en düşük IQ'lu futbolcusu değil, muhtemelen dünyanın en düşük IQ'lu insanlarından birisi. Patolojik bir vaka. Bunu izleyip de almayı düşünen herhangi bir futbol kulübü varsa (PTT 1. ligten dahi olur) hiç düşünmeden şutlamak lazım.

Yorum

• Kirk hamama gitse bu pezevengin cenabetligi gitmez

Yorum

• kötü topçu değil, adapte olamıyor. sezon sonuna kadar şans vermek lazım.

patlama yapsa şuan küfür eden taraftar kendisine 30-40m eur değer de biçebilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim