Leş, leş, ben böyle yetenek ve akıl kıtlığı olan bi kanat oyuncumuzu hatırlamıyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazeem Aderemi Olaigbe
Daraltma
X
-
senin gibi kafayı ancak tinerciler yaşar...Hala şans diyorsun buçari ve buna verilen şans idman dubasına verilseydi onlardan bile birşey olurdu bak o kadar diyorumİlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekötü topçu değil, adapte olamıyor. sezon sonuna kadar şans vermek lazım.
patlama yapsa şuan küfür eden taraftar kendisine 30-40m eur değer de biçebilir.
- Beğen 1
Yorum
-
Direkt çöp.İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hala aynı düşüncedeyim.
6 ayda gözden çıkarılıp gönderilecek oyuncu değil , bazı oyunculara sabredilmeli. Öyle bir profili var.
Sezon sonuna kadar takımda kalmalı
Sezonun ikinci yarısında burda olsun herkes özellikle sezon sonuna doğru , 25 hafta sonrası bekliyorum patlamayı
Yorum
-
Ts topçusu değil. 2 sene sonra olur mu bilemem. Ama koy g.birliğine, kocaeline orada patlama yapar. Baskıyı kaldıramıyor, futbol zekası düşük. Oynayabilmesi için boş alan bulmalı. Yurtdışına kiralık verilmeli veya verdiğimiz bonservise yakın veren varsa satılmalı. Ts bir oyuncuyu bu kadar bekleyemez. Oynamaya devam ederse trabzondaki maçlarda ıslıklanacak ve olmayan özgüveni daha da aşağı inecek (volkan şen gibi).İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekötü topçu değil, adapte olamıyor. sezon sonuna kadar şans vermek lazım.
Mevcut hali bizim için son 30 dakika oyuncusu, Nwakame de aynısı. Yani sağ kanadımızda 2 tane yabancı son 30 dakika oyuncusu var. İkisinden de çıkılmalı, en azından birinden çıkmalıyız.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
Yorum
-
daha dün fatih tekke söyledi; kimi istesek 10m eur dan başlıyor bu paralara da çıkamıyoruz diye; bu paralara çıkamıyorsan mecburen olaigbe-oulai-agusto gibi topçular getirip içlerinden birkaçının patlama yapmasını bekleyeceksin yada şuan sağlam para eden oyuncularını satıp hocanın istediği hazır topçuları alacaksın.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ts topçusu değil. 2 sene sonra olur mu bilemem. Ama koy g.birliğine, kocaeline orada patlama yapar. Baskıyı kaldıramıyor, futbol zekası düşük. Oynayabilmesi için boş alan bulmalı. Yurtdışına kiralık verilmeli veya verdiğimiz bonservise yakın veren varsa satılmalı. Ts bir oyuncuyu bu kadar bekleyemez. Oynamaya devam ederse trabzondaki maçlarda ıslıklanacak ve olmayan özgüveni daha da aşağı inecek (volkan şen gibi).
Mevcut hali bizim için son 30 dakika oyuncusu, Nwakame de aynısı. Yani sağ kanadımızda 2 tane yabancı son 30 dakika oyuncusu var. İkisinden de çıkılmalı, en azından birinden çıkmalıyız.
kaliteli oyuncuyu satsan taraftar küfür ediyor, olaigbe gibi adamlara sabır göstersen taraftar küfür ediyor. ne yapılması gerekiyor ?
Yorum
-
Çöp değil bu çocuk söylimİlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Direkt çöp.
O topları atsaydı 20-30 du. Sende olmazdı
Çalım yeteneği çok iyi ve bu ligin üstünde
Oyunu göremiyor ve karar mekanizması zayıf bu yüzden son toplarda asist ve gol atamıyor
Bu oynadıkça gelişir.
22 yaşında olmasa gönderilmeli derdim.
Maaşı ne kadar bilmiyorum ? Buna da dikkat ederim mesela
Sabredilmeli , oynatarak sabredemiyoruz bu yüzden sol tarafa birini alıp taraftar baskısı ve beklentisini düşürüp biraz daha takımda kalmalı
Ben olaya şöyle bakıyorum
21 lik cihan
22 lik olaigbe
25. Hafta sonrası tekrar konuşalım biraz daha hareketleneceğini ve katkı vereceğini düşünüyorum. Ama şuan bizin sol tarafın görevini bu haliyle asla yapamaz.
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Tam bir çöp. Maçın başında solda bir top aldı önü açık. 35 yaşındaki ilkay gündoğan arkadan gelip budan topu aldı. İlkaydan depar yiyen kanat oyuncusu mu olur. Çalım yeteneği ile kimi geçmiş? Kalenin ağzındaki topu içeri atamamasına girmiyorum bileİlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çöp değil bu çocuk söylim
Oyunu göremiyor ve karar mekanizması zayıf bu yüzden son toplarda asist ve gol atamıyor
Bu oynadıkça gelişir.
Sabredilmeli , oynatarak sabredemiyoruz bu yüzden sol tarafa birini alıp taraftar baskısı ve beklentisini düşürüp biraz daha takımda kalmalı
21 lik cihan
22 lik olaigbe
25. Hafta sonrası tekrar konuşalım biraz daha hareketleneceğini ve katkı vereceğini düşünüyorum. Ama şuan bizin sol tarafın görevini bu haliyle asla yapamaz.
En son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
Yorum
-
Kötü topçuİlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekötü topçu değil, adapte olamıyor. sezon sonuna kadar şans vermek lazım.
Yorum
-
Oynama şartıyla Samsun'a kiralamak buyuk başarı olur. Belki orada kendini gosterir de sezon sonu müşteri buluruz.
Şut kalitesi bu kadar zayif bir hucum oyuncusunun gunumuz futbolunda üst seviye liglerde forma giymesi çok zordur.
Ve bizim işsiz scoutlar sag olsun, dünya uzerinde yuzlerce binlerce topcu varken gidip futbolcu cenneti Fransa'da bu kazmayı izleyip begenmisler.
Kadro dışı adama üste yüksek bonservis verip alan süper zekalı başkanımız ve yönetimimiz var."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Arka direkte pozisyon alamıyor bu sürekli olan birşeyİlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tam bir çöp. Maçın başında solda bir top aldı önü açık. 35 yaşındaki ilkay gündoğan arkadan gelip budan topu aldı. İlkaydan depar yiyen kanat oyuncusu mu olur. Çalım yeteneği ile kimi geçmiş? Kalenin ağzındaki topu içeri atamamasına girmiyorum bile
Dun kaçan golde
+ 2 pozisyon daha var böyle arka direkte
hatta birini alıp sağa çekip vurdu uğurcan çıkardı
Bunları teknik direktör anlatmalı ben burdan ne anlatsam boş ,
Bu arada ben 90 dk maçını izlesem asla almam kötü ayaklı futbolcu , net söylim izlememişler bu adamı
Alındıysa böyle bir profilde sabretmelisin başka şansın yok
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
bize gelmeden önce ve sezon başında iyiydi. Dün de caprazdan milleti geçip attığı bir şut vardı direğe sürtüp auta gitmişti. Çok şanssız bir adam attığı golü yaptığı asisti sayılmaz, şansı hep kötü gider. Önceden Obi Mikel vardı öyle top orasına burasına çarpar gol olurdu.
Yorum
-
Ah benim güzel kardeşim Cham ve Olaigbe ikisi de aynı bok. Oldu sanılıp şans verilen kendini süperstar sanan çöp amatör topçular.
Nerde pas nerde şut atacağını bilmiyorlar, sezileri yok. Pozisyon alamıyorlar. Oyun görüşleri zayıf. Bu özellikler gelişmez.
Kaderin cilvesi ya ikisi de kadro dışıydı biz aldığımızda. Verdiğimiz para aynı 5+5. Sadece bonservis 400 milyon lira. Yazarken kolay yazılıyor.
Bu adamlara 1m a alıcı bulursan kar sayarım.
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çöp değil bu çocuk söylim
Bu oynadıkça gelişir.
21 lik cihan
22 lik olaigbe
En son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.trabzonspor bir sevdadir...
- Beğen 2
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum