Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazeem Aderemi Olaigbe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Leş, leş, ben böyle yetenek ve akıl kıtlığı olan bi kanat oyuncumuzu hatırlamıyorum

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kötü topçu değil, adapte olamıyor. sezon sonuna kadar şans vermek lazım.

patlama yapsa şuan küfür eden taraftar kendisine 30-40m eur değer de biçebilir.
      senin gibi kafayı ancak tinerciler yaşar...Hala şans diyorsun buçari ve buna verilen şans idman dubasına verilseydi onlardan bile birşey olurdu bak o kadar diyorum

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hala aynı düşüncedeyim.
        6 ayda gözden çıkarılıp gönderilecek oyuncu değil , bazı oyunculara sabredilmeli. Öyle bir profili var.

Sezon sonuna kadar takımda kalmalı

Sezonun ikinci yarısında burda olsun herkes özellikle sezon sonuna doğru , 25 hafta sonrası bekliyorum patlamayı
        Direkt çöp.

Yorum

• Yetenek fukarası rezil biri.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

Ts topçusu değil. 2 sene sonra olur mu bilemem. Ama koy g.birliğine, kocaeline orada patlama yapar. Baskıyı kaldıramıyor, futbol zekası düşük. Oynayabilmesi için boş alan bulmalı. Yurtdışına kiralık verilmeli veya verdiğimiz bonservise yakın veren varsa satılmalı. Ts bir oyuncuyu bu kadar bekleyemez. Oynamaya devam ederse trabzondaki maçlarda ıslıklanacak ve olmayan özgüveni daha da aşağı inecek (volkan şen gibi).
            Mevcut hali bizim için son 30 dakika oyuncusu, Nwakame de aynısı. Yani sağ kanadımızda 2 tane yabancı son 30 dakika oyuncusu var. İkisinden de çıkılmalı, en azından birinden çıkmalıyız.
            En son emre6117 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ts topçusu değil. 2 sene sonra olur mu bilemem. Ama koy g.birliğine, kocaeline orada patlama yapar. Baskıyı kaldıramıyor, futbol zekası düşük. Oynayabilmesi için boş alan bulmalı. Yurtdışına kiralık verilmeli veya verdiğimiz bonservise yakın veren varsa satılmalı. Ts bir oyuncuyu bu kadar bekleyemez. Oynamaya devam ederse trabzondaki maçlarda ıslıklanacak ve olmayan özgüveni daha da aşağı inecek (volkan şen gibi).
              Mevcut hali bizim için son 30 dakika oyuncusu, Nwakame de aynısı. Yani sağ kanadımızda 2 tane yabancı son 30 dakika oyuncusu var. İkisinden de çıkılmalı, en azından birinden çıkmalıyız.
              daha dün fatih tekke söyledi; kimi istesek 10m eur dan başlıyor bu paralara da çıkamıyoruz diye; bu paralara çıkamıyorsan mecburen olaigbe-oulai-agusto gibi topçular getirip içlerinden birkaçının patlama yapmasını bekleyeceksin yada şuan sağlam para eden oyuncularını satıp hocanın istediği hazır topçuları alacaksın.

kaliteli oyuncuyu satsan taraftar küfür ediyor, olaigbe gibi adamlara sabır göstersen taraftar küfür ediyor. ne yapılması gerekiyor ?

Yorum

• İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Direkt çöp.
                Çöp değil bu çocuk söylim
                O topları atsaydı 20-30 du. Sende olmazdı
                Çalım yeteneği çok iyi ve bu ligin üstünde
                Oyunu göremiyor ve karar mekanizması zayıf bu yüzden son toplarda asist ve gol atamıyor
                Bu oynadıkça gelişir.

22 yaşında olmasa gönderilmeli derdim.
                Maaşı ne kadar bilmiyorum ? Buna da dikkat ederim mesela

Sabredilmeli , oynatarak sabredemiyoruz bu yüzden sol tarafa birini alıp taraftar baskısı ve beklentisini düşürüp biraz daha takımda kalmalı

Ben olaya şöyle bakıyorum
                21 lik cihan
                22 lik olaigbe

25. Hafta sonrası tekrar konuşalım biraz daha hareketleneceğini ve katkı vereceğini düşünüyorum. Ama şuan bizin sol tarafın görevini bu haliyle asla yapamaz.

“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Oyunu göremiyor ve karar mekanizması zayıf bu yüzden son toplarda asist ve gol atamıyor
                  Bu oynadıkça gelişir.

Sabredilmeli , oynatarak sabredemiyoruz bu yüzden sol tarafa birini alıp taraftar baskısı ve beklentisini düşürüp biraz daha takımda kalmalı

21 lik cihan
                  22 lik olaigbe

25. Hafta sonrası tekrar konuşalım biraz daha hareketleneceğini ve katkı vereceğini düşünüyorum. Ama şuan bizin sol tarafın görevini bu haliyle asla yapamaz.

Tam bir çöp. Maçın başında solda bir top aldı önü açık. 35 yaşındaki ilkay gündoğan arkadan gelip budan topu aldı. İlkaydan depar yiyen kanat oyuncusu mu olur. Çalım yeteneği ile kimi geçmiş? Kalenin ağzındaki topu içeri atamamasına girmiyorum bile
                  En son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

Kötü topçu

Yorum

• Oynama şartıyla Samsun'a kiralamak buyuk başarı olur. Belki orada kendini gosterir de sezon sonu müşteri buluruz.

Şut kalitesi bu kadar zayif bir hucum oyuncusunun gunumuz futbolunda üst seviye liglerde forma giymesi çok zordur.

Ve bizim işsiz scoutlar sag olsun, dünya uzerinde yuzlerce binlerce topcu varken gidip futbolcu cenneti Fransa'da bu kazmayı izleyip begenmisler.

Kadro dışı adama üste yüksek bonservis verip alan süper zekalı başkanımız ve yönetimimiz var.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tam bir çöp. Maçın başında solda bir top aldı önü açık. 35 yaşındaki ilkay gündoğan arkadan gelip budan topu aldı. İlkaydan depar yiyen kanat oyuncusu mu olur. Çalım yeteneği ile kimi geçmiş? Kalenin ağzındaki topu içeri atamamasına girmiyorum bile
                        Arka direkte pozisyon alamıyor bu sürekli olan birşey

Dun kaçan golde
                        + 2 pozisyon daha var böyle arka direkte

hatta birini alıp sağa çekip vurdu uğurcan çıkardı

Bunları teknik direktör anlatmalı ben burdan ne anlatsam boş ,

Bu arada ben 90 dk maçını izlesem asla almam kötü ayaklı futbolcu , net söylim izlememişler bu adamı

Alındıysa böyle bir profilde sabretmelisin başka şansın yok

“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                        HAMİ AYAZ

Yorum

• Suc bunda degil inatla buna o formayi veren td suc
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• bize gelmeden önce ve sezon başında iyiydi. Dün de caprazdan milleti geçip attığı bir şut vardı direğe sürtüp auta gitmişti. Çok şanssız bir adam attığı golü yaptığı asisti sayılmaz, şansı hep kötü gider. Önceden Obi Mikel vardı öyle top orasına burasına çarpar gol olurdu.

Yorum

• Ah benim güzel kardeşim Cham ve Olaigbe ikisi de aynı bok. Oldu sanılıp şans verilen kendini süperstar sanan çöp amatör topçular.

Nerde pas nerde şut atacağını bilmiyorlar, sezileri yok. Pozisyon alamıyorlar. Oyun görüşleri zayıf. Bu özellikler gelişmez.

Kaderin cilvesi ya ikisi de kadro dışıydı biz aldığımızda. Verdiğimiz para aynı 5+5. Sadece bonservis 400 milyon lira. Yazarken kolay yazılıyor.

Bu adamlara 1m a alıcı bulursan kar sayarım.

İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu oynadıkça gelişir.

21 lik cihan
                              22 lik olaigbe

En son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
                              trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• arka direk dibindeki pozisyonun bi açisi var, dedim bilerek kaçirdi
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim